Winter Camp Stockholm - Östermalm

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:15
Plats
Clarion Hotel Tapto

Ledare

Jonathan Ljungdahl

Jonathans löpintresse grundar sig i hans intresse för hälsa och naturen. Hans löpkarriär tog fart i och med hans anställning i Försvarsmakten där det var viktigt att hålla sig i form. Därefter anmälde han sig till löplopp som Göteborgsvarvet, Midnattsloppet och trailrun i Åre. 2019 genomförde han sin första Svenska klassiker samt Stockholm Triathlon och han älskar nu alla löpevent - med atmosfären och möjligheten att ständigt förbättra sig. Jonathan har utbildning i kostlära och styrketräning.

Fanny Vestling

Fanny älskar löpning och det är framförallt långdistans som hennes hjärta klappar för. Hon springer allt ifrån halvmaraton till Lidingöloppet och maraton. Hon gillar att variera löpningen så hon springer både i skogen och på asfalt. Fanny har studerat till hälsopedagog på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm och är en van ledare då hon jobbat som ridlärare. Hon har även arbetat som instruktör för soldater och är nu gruppchef inom Försvarsmakten. Fanny tycker nu att det ska bli riktigt roligt att coacha er!

Ann Malmsten

Ann har tidigare varit ledare för Runacademy i flera terminer och har även tidigare erfarenhet som löpcoach.

Micke Hedlund

Micke började springa för 10 år sedan och har sedan dess sprungit Stockholm-, Paris- och New York Marathon. Har även hunnit med 20 -tal halvmaror. Senaste halvmaror har han sprungit som farthållare. Där han tycker att det är en skön känsla att få hjälpa andra att lyckas med sitt mål. De senaste 6 åren har han varit löpcoach i flera olika grupper. Han har även varit ledare i IF Linnea. Micke tycker att det ska både bli kul och spännande att få hjälpa andra att nå sina mål och att ha roligt på vägen dit!

Tomas Kvapil

Tomas tävlade i cykel som ungdom och gick sedan som junior över till traithlon i slutet av 80-talet. Började springa "igen" -12 och sprang sitt första Stockholm Marathon -13 och sedan har det blivit många löplopp och OCR-lopp med fina placeringar. Hässelbyloppet har han sprungit på snabba 39 min, Miami marathon på 3.10 och på Spartan Scotland Ultra 2019 sprang han hem 1:a platsen. Som ledare och löpcoach har Tomas många års erfarenhet och ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper.

Ola Bryngelson

Ola är en långdistanslöpare som genomfört 49 marathon (ink utlandslopp) samt UltraVasan, Stockholm Ultra samt under många år också genomfört kortare lopp som Stockholm Halvmarathon Midnattsloppet, Premiärmilen med flera. VeteranSM och VDM mästare på 10.000m samt 3000m och 1500m för sin ålderssgrupp. Lidingöloppet har han sprngit 10 ggr. Ola har lång erfarenhet som Löpcoach genom Team Stockholm Marathon och TSM Running. Ola drivs av att inspirera nya och tidigare deltagare, skapa gruppkänsla och "peppa" med den erfarenhet han har och målbild för ovana löpare.