Winter Camp Stockholm - Liljeholmen

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:00
Plats
Sjövikskajen 34, Liljeholmskajen

Ledare

Josefin Sjöcrona

Josefine arbetar på Runacademys huvudkontor och har erfarenhet av att leda grupper. Hon är en tydlig ledare som är väldigt duktig på att lära ut sin kunskap och sprider mycket löparglädje. Josefine får ofta höra av deltagarna att hon är bra på att peppa på dem under gruppträningarna så där jobbigt lagom.

Amanda Nekby

Amanda är utbildad hälsopedagog från GIH, löpcoach och gillar att se hur andra kan utvecklas. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har lett många olika typer av träningsklasser tidigare. Amanda stora intresse är löpning! Det bästa med att coacha tycker hon är att peppa och få deltagarna till att göra det lilla extra.

Conny Andersson

Conny är hängiven motionär med ett stort intresse för löpningen. Han har sprungit en hel del lopp, alltifrån 10 kilometer till maraton. Han tycker att varje distans har sin charm och utmaning. Som ledare i löpargruppen ser han fram emot att följa deltagarnas utveckling och få vara en del av dem!

Mats Månsson

Mats har tränat i hela sitt liv och alltid gillat att springa. Han tycker det är roligt att springa lopp och föredrar långa distanser. Han har sprungit Stockholm maraton flertal gånger men också sprungit Ursvik ultra 45 km och Lidingöloppet. Som ledare har han tidigare arbetat som fotbollstränare och ser nu framemot att coacha i löpning.

Helena Göransdotter

Helena började löpträna år 2011 efter att ha tävlat på landslagsnivå i styrkelyft och bänkpress. Hon har sedan dess sprungit ett antal maraton, några ultralopp, lite milslopp och även halvmarathon. Hon har även agerat farthållare på flera olika lopp och tycker det är jättekul att få hjälpa och heja på andra löpare hela vägen in i mål. Helena är en löpcoach som älskar att coacha och sprida sin entusiasm till andra.

Maria Lönnelid Brauer

I sin ungdom spelade Maria mycket basket men har de senaste åtta åren fastnat allt mer för löpningen. Nu är löpningen det Maria brinner för och hon ser framemot att få coacha er alla i Liljeholmen. Som ledare har Maria stora erfarenheter då hon är utbildad baskettränare, fotbollstränare och grundskolelärare.

Rebecca Cederström

Rebecca har alltid småsprungit lite i samband med annan träning, mest kampsport som ung. Hon har sprungit de flesta motionslopp som finns i Stockholm och många utomlands samt tävlar idag mycket inom Swimrun. Hon springer inte så mycket för att få bra tider utan mer för upplevelser, men en tredje plats på Ö till Ö Utö Sprint och målgång på Killian´s Klassic i Pyrenéerna är det hon är mest nöjd med.

Malin Cederth Wahlström

Malin har sprungit aktivt i drygt 10 år och har sedan 2015 tränat med Runacademy, samt varit med som ledare i Vasastan. Hon har gjort resan från en typisk ensamlöpare till att verkligen njuta av att springa med andra och upptäcka nya platser via löpningen. Malin ser fram emot att få sprida löparglädje och kunskap till alla er i Liljeholmens löpargrupp!

Linn Åström

Linn har sprungit sedan hon var liten och deltagit i flertalet lopp och stafetter. Hon har även tränat fotboll, samt friidrott och sprungit kortare distanser. På senare år har hon börjat intressera sig för trail-löpning och längre distanser. Hon är läst Aerobics A, samt träningsplanering och kost. Hon har även varit ledare på fotbollsskola. Linn ser mest fram emot att få inspirera och hjälpa andra att utvecklas som löpare. Hon ser också fram emot att själv få utvecklas som löpcoach.