Winter Camp Tumba

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Tisdag 18 januari 2022
Dagar
Tisdagar och Torsdagar
Tid
18:15
Plats
Harbrostugan

Ledare

Anna Christoffersson

Anna är löparen som sällan tackar nej till en utmaning och helst springer med sällskap. Vare sig det är snabba intervaller på bana eller riktigt långa sega utmaningar. För ett par år sedan föll hon pladask för ultradistanser men lockas även av att förbättra tider på kortare sträckor. Anna har sprungit som deltagare i Runacademy innan hon blev ledare och det är peppen, utvecklingen och löparglädje hon själv fick uppleva som hon vill dela vidare.

Andreas Nilsson

Andreas har tränat mer eller mindre hela mitt liv och löpningen har han med sig från då han tränade fotboll. Hösten 2019 började han springa med Runacademy men tar nu steget över till ledarsidan. Andreas ser fram mot att få vara med och sprida denna enorma löparglädje som finns hos honom själv samt få peppa andra att ta i lite lite extra för det mesta sitter i huvudet.

Patrick Persson

Patrick har tyckt att det varit kul att springa men inte fått till någon regelbundenhet innan kontakten med Runacademy. Han har varit en flitig deltagare under flera terminer både i Tumba och Södertälje. Patrick har erfarenhet att träna ungdomar inom basket, hockey, innebandy, simning, karate och gymnastik. Han har även erfarenhet att leda crawlskola för vuxna. Han ser mest framemot att inspirera och peppa deltagarna som kommer och vill springa. Ser det även som en utmaning att utvecklas själv.