Winter Camp Uppsala

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Hur förhåller vi oss till Covid-19?

Eftersom att vi alltid håller till utomhus är risken för smittspridning väldigt låg. Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar träningarna utefter eventuella nya restriktioner genom att t.ex. dela in oss i mindre grupper samt att hålla avstånd på passen. Om nya restriktioner gör att vi tvingas ställa in Winter Camp kommer du få tillbaka dina pengar eller ha möjlighet att spara din plats till nästa år.

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Anmälan är stängd.

Info

Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:00
Plats
Baksidan av Flustret, vid stadsparken

Ledare

Johanna Norrestam

Träning och idrott har alltid varit en stor del i Johannas liv.  Hon började tidigt med ridning, sen voltige där hon även tränat andra. Efter att hon födde sin son och öppnade sitt egna företag började Johanna springa då löpningen är så lättillgänglig och tidseffektiv. Nu älskar Johanna att springa, det ger henne så mycket energi! Johanna har sprungit en hel del olika lopp så som Tjurruset, Tjejmilen och olika halvmaraton lopp. I sitt ledarskap vill Johanna få alla att våga springa och utmana sig själva oavsett nivå.

Christian Superti

Christian är inne på 11:e året som “löpare”. Började snabbt fatta tycke för triathlon då han ville ha mer variation i träningen. Sprang 4 halvmaror under 2019 och hade som mål att springa under 90 min vilket han klarade på hela tre halvmaror. Som ledare har Christian tidigare varit ledare inom triathlon.

Jennie Eklund

Jennie har löptränat i över 10 år. Hon gillar att springa olika lopp och springer distanser från 5 km upp till ultra. Jennie ser fram mot att få inspirera, peppa och se deltagarna utvecklas!

Lucy Wincent-Dodd 

Lucy är en glad motionär som springer regelbundet ett par gånger i veckan, främst för att må bra i själen, kropp och huvud. Den största utmaningen hon antagit inom löpning är Stockholm maraton. Hon ser fram att prova på något nytt som att leda andra löpare till att våga utmana sig i sin löpning.