Winter Camp Västerås

Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlampa och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs online där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen.

Läs mer detaljer om passen

Unikt erbjudande på pannlampa

På träningspassen under Winter Camp kommer du att behöva en pannlampa. I samband med att du anmäler dig till Winter Camp får du ett unikt erbjudande på Trail Runner Free H från Silva med hela 50 % rabatt. Pannlampan kommer du att få i samband med första passet i Winter Camp.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar
Måndag 17 januari 2022
Dagar
Måndagar och Onsdagar
Tid
18:15
Plats
Rocklunda, vid parkeringen till Västerås Arena
Ledare
Lisette Reuterwall
Lisette Reuterwall

Lisettes största intresse är löpning och framförallt vinter- och traillöpning och har aktivt tränat löpning de senaste 12 åren. Hon tävlar på alla möjliga distanser och springer helst halvmaraton eller längre lopp. Hon drivs av slå sina egna tider och se hur snabb hon kan bli på olika distanser. Som ledare brinner Lisette för att se andras utveckling och se när andra flyttar sina gränser. Självklart brinner jag även för att sprida löparglädje!

Helena Nordh
Helena Nordh

Helena har aktivt tränat löpning de senaste 6 åren och fann löpningen då hon började springa med Västerås Löparklubb. Helena är utbildad gruppträningsinstruktör inom Gymnastikförbundet och är även utbildad ledare inom truppgymnastik. Som ledare har Helena varit gruppträningsinstruktör i ca 20 år inom Gymmix. Hon ser fram emot att peppa och stötta deltagarna och se deras utveckling.

Linda Åhlin

Linda är utbildad och har jobbat som löpcoach för ungdomar inom fotboll, samt varit ledare i Västerås Löparklubb. Hon har sprungit både maraton och halvmaraton på 3:47 respektive 1:45. Linda ser fram emot att få sprida löparglädje och få andra att utvecklas, samtidigt som hon själv utvecklas.