Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Plats: Måndagar: Gamla IP, Torsdagar: Älvsjöskogen vid röda stugan
Ledare
Petra Kindlund
Petra Kindlund

Petra är grundaren av Runacademy och har själv tävlat och tränat löpning på elitnivå i över 15 års tid. Att utmana sig själv och våga ta ett steg utanför sin trygghetszon är något annat som ger henne kraft. Petra har en kandidatexamen i näringslära från Karolinska Institutet, är licensierad personlig tränare, certifierad löpcoach, diplomerad massör och har läst många ytterligare kurser inom träningslära och fysiologi. Hon gick dessutom friidrottsgymnasiet i Falun och har även tränat och pluggat på universitet i USA.

Carina Sundén
Carina Sundén

Carina började löpträna år 2008, utbildade sig till PT 2013 och gick löpledarutbildning på Bosön året efter. Hon har sprungit Stockholm maraton och Lidingöloppet flertalet gånger. Carina har drivit egna löpgrupper i Älvsjöskogen mellan 2014-2016 och även hållit i Bootcamp men är nu ledare i Älvsjö.

Maria Anundby
Maria Anundby

Maria började springa för 10 år sedan och springer både asfalt och terräng. Maria har överträffat sig själv när hon sprang ett tredagaslopp i Bohuslän med 7 mil terräng under tre dagar. Tidigare har Maria tränat ungdomar i friidrott.

Jessica Franzén
Jessica Franzén

Jessica har tidigare tränat med Runacademy i några år. Hon har sprungit 2 Sthlm maraton, 8 halvmaror och en hel del mils-lopp. Hon springer inte på tid utan för att hon trivs med löpning. Jessica har gått grundutbildning för tränare (Sisu 2019) och svenska ridsportsförbundets ungdomsledarutbildning (1996). Hon har erfarenhet av att vara ledare för barn inom flera sporter.

Malin Spång

Malin är löparen som gillar utmaningar. Hon har sprungit Lidingöloppet och genomfört “En svensk klassiker”. Just nu gillar Malin hinderbanelöpning och traillöpning. Under sommaren 2019 blev Malin 4:a i sin åldersgrupp på EM i hinderbana i Polen.

Cassandra Steffensen
Cassandra Steffensen

Cassandra har ägnat sig åt löpning i ett antal år. För att hålla igång träningen har hon kontinuerligt anmält sig till diverse lopp och tävlingar, framför allt för att ha ett mål i sikte. Hon har sprungit flertal hinderbanelopp (thougest, though viking, tjurruset och arena run) samt en del traditionella lopp så som Göteborgsvarvet och Midnattsloppet.

Kirsi Pihl
Kirsi Pihl

Kirsi har hittat löpningen i vuxenåldern. Gillar löpning i alla dess former men lite extra roligt tycket hon det är med skogslöpning. Springer gärna lopp i vacker natur och tycker om att utmana sig med långdistanser på 44-50 km. Det roligaste med att vara ledare är att få sprida löparglädje och få vara med om när andra upptäcker det fantastiska med löpningen och med att våga utmana sig själv

Katarina Gunsell
Katarina Gunsell

Katarina är en glad och seriös motionslöpare. Katarinas styrka är att springa lite längre distanser som Lidingöloppet och Maraton. I löpningen drivs Katarina av den glädjen och styrkan som löpningen ger. Hon vill dela med sig till andra hur löpningen kan bidra till bättre hälsa, starkare kropp, fin gemenskap och glädje.