Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Venaspårets start (Hjorttorpsvägen 56)

Program 2020
Ledare
Lotta Lennartsson
Lotta Lennartsson

Lotta jobbar både som idrottslärare och gruppträningsinstruktör och har stor erfarenhet att leda grupper. Nu ser hon fram att anta rollen som ledare för Winter Camp. Som löpare har lotta samlat på sig ett antal SM medaljer och tävlar nu främst på distriktsnivå och i veteranklasser på SM-nivå. Lotta har sprungit så snabbt som 1:23.02 på halvmaraton, Lidingöloppet 30K på 2:07.37 och 37:45 på milen men hon tycker att löpning är så mycket mer än bara att jaga tider!

Lisa Dahlpil
Lisa Dahlpil

Lisa brinner för träning och hälsa och hon ser nu framemot att sprida sina kunskaper och sitt engagemang till er i Winter Camp. Lisa har sprungit i snart 30 år. Hon tycker om variationen i löpningen och hon har tävlat alla möjliga typer av lopp så som stafetter, millopp och halvmaraton.

Anders Ekholm
Anders Ekholm

Anders tränar triathlon och swimrun och har genomfört flera "Svenska klassiker" och Ironmantävlingar. Han är diplomerad löpcoach och även utbildad natur- och friluftsguide med stor vana av att leda grupper. Han har te.x. jobbat som guide på Svalbard under flera år. Anders ser framemot att få träffa alla i träningsgruppen och få vägleda er framåt i träningen.