Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Krister Lind
Krister Lind

Krister har en lång erfarenhet av att både coacha andra och att springa själv. Han är själv bland annat utbildad massör samt har gått löptränarutbildningen på svenska friidrottsförbundet. Han har dessutom själv lett löpargrupper under flera års tid. Krister har dessutom genomfört 32 maraton och 35 ultramaraton!

Laila Öjefelt
Laila Öjefelt

Laila började springa “på allvar” för 10 år sedan, före det var det bara till “husbehov”. Det visade sig att hon var uthållig så träningarna liksom tävlingarna blev längre och längre. Hon har sprungit imponerande 352 km på 48 timmar! Det är bara en man och en kvinna i Sverige som sprungit längre än henne på 48 timmar. Förutom att springa själv är hon även utbildad och erfaren löpledare från flera olika löpgrupper.

Kenneth Backman
Kenneth Backman

Kenneth har en bakgrund som orienterare, triathlet och cyklist men senare tiden har löpningen tagit allt större plats i livet. Han har sprungit bl.a. Ultra Vasan 45 km år 2018 och 90 km 2019. Som ledare har han tränat barn och ungdomar i Mountainbike samt styrketräning för cyklister. Som ledare vill han fortsätta att ta vidare den goda sammanhållning och positiva anda andan som råder i Borlänges löpargrupp.

Joachim Wolf

Joachim är en aktiv elitlöpare med meriter på distansen från 800m till Marathon. Livslång löpare, har presterat bla 1:48 på Lidingöloppet 30k, 1500m 3:52 och 5000m 14:48. Han har också läst Idrottspsykologi, kost för prestation och utbildat sig på Hagaberg där han gick Friskvårdslinjen under 1 år.

Clas Jansson
Clas Jansson

Clas har tränat löpning på elitnivå sedan han var 12 år och har bland annat en 18:e plats på Lidingöloppet 30km samt en andraplats i M22 klassen. Clas älskar att springa och tycker nu att det ska blir roligt att få dela med sig av sin kunskap och engagemang till fler.