Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Fredrik Ström
Fredrik Ström

Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Fredriks liv och tagit allt större plats. Nu när man ser Fredrik springa är det svårt att inte smittas av hans löparglädje. Fredrik tycker det är extra kul att springa tillsammans med andra, peppa och sprida positiv energi. Han har även sprungit en hel del olika lopp alltifrån 5 km till Ultralopp.

Karl Engström
Karl Engström

När Karl började springa hade han ambitionen att klara av att springa 5 kilometer. Utvecklingen har sedan dess gått spikrakt uppåt och nu springer han lopp från 5 kilometer upp till maraton. Det bästa med löpningen tycker Karl är att springa i skogen. I löpargruppen vill att sprida vidare sin kärlek till löpningen och peppa alla er deltagare till att göra det lilla extra!

Nicole Bernats
Nicole Bernats

Nicole har sprungit till och från under många år och började springa mer kontinuerligt under våren 2018. Målet var att springa midnattsloppet vilket hon klarade med stolthet. Hösten 2018 började hon springa med Runacademy och sedan dess springer hon flera gånger i veckan. Nicole älskar variationen mellan tuffa intervaller och långa myspass!

Conny Andersson
Conny Andersson

Conny är hängiven motionär med ett stort intresse för löpningen. Han har sprungit en hel del lopp, alltifrån 10 kilometer till maraton. Han tycker att varje distans har sin charm och utmaning. Som ledare i löpargruppen ser han framemot att följa deltagarnas utveckling och få vara en del av dem!

Stephanie Magnenat
Stephanie Magnenat

Stephanie är en före detta fotbollsspelare som efter skada började träna allt mer löpning, främst trail, backar och OCR. Som ledare har hon erfarenhet av att coachar i löpning samt i sin OCR. Stephanies främsta merit är att hon kvalade till och tävlade i OCR world Championship 2019.