Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Plats: Gavlehov
Ledare
Kristina Hedberg
Kristina Hedberg

Kristina Hedberg började med löpningen för cirka åtta år sedan när hon var i 40 års ålder och hade då ingen träningsbakgrund. Hon fann snart att löpningen gav så mycket tillbaka, som bättre kondition och hälsa, men framförallt nya vänner. 2016 kom hon i kontakt med Runacademy och började som deltagare för att senare bli ledare, något som verkligen blivit ett roligt inslag i löpningen.

Linda Angermund Holmgren
Linda Angermund Holmgren

Linda har varit med och sprungit med Runacademy år och har efter det blivit riktig inbiten löpare. Hon har sprungit en del lopp som tjejmilen, vårruset, backyard ultra, 12-timmars. Linda gillar lite annorlunda lopp och utmaningar!

Anette Forslund
Anette Forslund

Anette har sprungit i över 20 års tid. Hon har sprungit mycket lopp bland annat allt ifrån Vårruset till Maraton. De senaste åren har det också blivti många traillopp. Favoritdistansen för tävling är halvmaraton. År 2015 blev hon distriktsmästare i halvmarton i Gävle. Som ledare har hon dessutom varit tränare fystränare för hockeylag.