Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Skatås Motionscentral

Samling sker vid den stora klockan och informationstavlan. Möjlighet finns att lämna väska och överdragskläder i ledares bil.

Program 2020
Ledare
Rebecka Pettersson
Rebecka Pettersson

Rebecka har löptränat sedan tonåren och har sen dess deltagit Göteborgsvarvet flertalet gånger. Sprungit halvmaraton ute i Europa, genomfört maraton och Lidingöloppet. Hennes främsta meriter är Lidingöloppet på 2:38, maraton på 4:08 och Göteborgsvarvet på 1:42. Hon älskar att löpträna och ser framemot att inspirera andra till att tycka att löpning är lika härligt som hon själv tycker.

Johan Noren
Johan Noren

Johan kom igång med aktivt med löpningen sedan 2010. Sedan dess har han sprungit flera halvmaraton, maraton och Lidingöloppet. Innan Johan hittade löpningen tränade och tävlade han i segling på elitnivå där han också har arbetat som tränare. I Winter Camp ser han framemot att se er deltagare utvecklas och att få dela löperfarenheter med er.

 Yvonne Carlberg
Yvonne Carlberg

Yvonne har sysslat med träning hela livet och arbetar till vardags som hälsocoach. Förutom att springa gillar Yvonne även att cykla, åka skidor och simma så hon har även genomfört en Svensk klassiker och en Ironman.