Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Måndagar på Galgberet och onsdagar i Fyllinge.

Vid Galberget samlas vi vid parkeringen nedanför utsiktstornet. I Fyllinge samlas vi vid slingan mitt emot Rowiko.

Program 2020
Ledare
Marita Fredman
Marita Fredman

Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hon tycker att det ska bli kul att följa er deltagares utveckling i Winter Camp.

Teddi Fredman
Teddi Fredman

Teddi har länge varit aktiv inom friidrott och gymnastik. I löpningen har hon sprungit en del små lopp och sitt allra första när hon var bara fyra år. Hennes bästa löparminne är när hon var fem år och tävlade på friidrottsbana i Helsingborg. Alla hennes syskon tävlade så då ville Teddi absolut också vara med. Teddi fick tävla i yngsta gruppen som var för elvaåringar. Hon kom naturligtvis sist men alla på läktaren applåderade och hon var så stolt. Som ledare har Teddi varit tränare i friidrott, barngymnastik och även lett vuxna i stationsträning.

Mats Fredman
Mats Fredman

Mats har hållit igång med löpningen i cirka 40 års tid. Han har framförallt sprungit för att bibehålla konditionen och prestera bättre inom andra sporter där han varit aktiv. Framför allt har Mats senaste åren tränat en hel del på sin löpteknik och framförallt i uppförsbackarna känner sig Mats riktigt vass. I löpargruppen vill Mats bidra med inspiration till att förbättra löpteknik. Han ser också framemot att peppa alla er deltagare i Winter Camp till att göra ert bästa träningsuppstart på det nya året nånsin!

Rebecka Falkström

Rebecka drivs som ledare att peppa er deltagare och lära ut om löpträning. Som ledare har hon varit hjälpledare i cirkelträning och i Halmstads löpargrupp. Nu ser nu framemot att ta sig an ledarrollen i Winter Camp.