Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:15
Ledare
Jens Lindblom
Jens Lindblom

Jens har sprungit sedan ca 15 år tillbaka och har tävlat i motionsklass på distanser från 10-50 km. Jens är utbildad kostrådgivare och träningscoach på Sverigehälsan i Malmö 2011. Han har också genomgått Aktivitus coachprogram. Han har ett flertal företag som han löpande håller intervallträning för, samt föreläser om träning, hälsa och motivation.

Madeleine Karlsson Melin
Madeleine Karlsson Melin

Madeleine har hållit igång löpning sedan hon var barn då hon tränade friidrott. Hon har även ett förflutet som elitidrottare inom konståkning. Off-ice säsongen innebar mycket löpning, löpskolning och en hel del intervallträning. Idag älskar hon kombinationen av både kortare och längre distanser och gärna med inslag av intervaller. Madeleine är utbildad Licensierad Personlig Tränare via The Academy samt utbildad gruppträningsinstruktör. Hon jobbar idag som Personlig Tränare & Gruppträningsinstruktör.

Tobias Nilsson

Tobias började som nybörjare för 7 år sedan, där han gått från att vara tung och otränad till att springa maraton. Idag springer Tobias så mycket han hinner. Han ser fram emot att peppa och inspirera andra att alla kan lyckas med sin löpning!

Claire Brandum

Claire har haft löpning som träningsform sedan barnsben. Hon har tävlat i terränglöpning 400m och 800m fram till tonåren. Springer helst i skogen om hon får välja springer hon länge och i lugnt tempo. Claire är utbildad pedagog och har jobbat som det i 18 år. Claire ser framemot att få coacha deltagarna och peppa dem att bli uthålliga och få en bra teknik.