Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt. Pannlampan ingår dessutom i priset när du anmäler dig.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen. Eftersom vi håller till utomhus är risken för smittspridning minimal och vi har fått klartecken från Folkhälsomyndigheten att vi kan köra passen som planerat. Eftersom vi inte är en offentlig tillställning eller offentlig sammankomst så innefattas vi inte heller av den nya lagen om 8 personer.  Vi ser självklart till att också hålla avstånd på träningarna. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Pannlampa Trail Runner Free från Silva (Värde 849 kr) Tillval
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Med pannlampa från Silva (Värde 895 kr): Ordpris: 2195 kr – Medlemspris: 1995 kr

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Jasmine Maxe
Jasmine Maxe

Jasmine började som deltagare i Runacademy för två år sedan och innan dess var det bara sporadiskt löpande utan direkta mål varvat med långdragna skador. Hon gick från botten till att springa två maror knappt ett år efter att hon började. Som ledare har Jasmine erfarenhet både inom ridsport, handboll och padel och även som ledare i löpning.

Emil Wallin
Emil Wallin

Emil har sprungit och hållit igång med lite av varje sedan han var ung men det är först under de senaste fyra åren han tränat mer seriöst! Han springer allt från 5 km asfaltslopp till fjällmaraton. Milen gör han på runt 35 minuter och Lidingöloppets 30 km har han avverkat på fina 2:05.

Matilda Nilsson
Matilda Nilsson

För Matilda handlar träning främst om att må bra och att få energi av passen. Matilda har bott i Australien under en tid där hon utbildade sig till personlig tränare samt gruppträningsinstruktör inom allmän gympa, boxning och vattengymnastik. Under sin utbildning i Australien skaffade hon sig mycket erfarenhet då hon ledde sina egna pass och hade PT-kunder.

Ztina Löfstedt
Ztina Löfstedt

Ztina började springa år 2014. Hon blev fast och har idag sprungit allt från kortare lopp till marathon, samt utfört två Ironman. Som ledare har hon varit löpledare i triathlon förening. Hon vill som ledare sprida löparglädje och visa på att alla faktiskt kan springa på sin egna nivå.