Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Stensö

Program 2020
Ledare
Helen Odenäng
Helen Odenäng

Helen har varit aktiv och tävlat inom många sporter som friidrott, fotboll, styrketräning och även motorcross. Hon har dessutom ett brett kunskapsområde då hon är diplomerad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach, hälsocoach och massageterapeut. Helen har tidigare hållit i gruppträningar och löpargrupper i både Kalmar och på Öland. Hon är mer än redo att coacha er!

Daniel Olsson
Daniel Olsson

Daniel har en lång träningsbakgrund där han under många år har sysslat främst med orientering och fotboll. Löpningen kom in i han liv för ungefär 10 år sedan och han njuter både av att springa själv och av att coacha fram andra till fina prestationer. Som coach är hans passion att hitta ett sätt för varje enskild individ att förbättra sig. Han har gått ledarutbildningar inom både fotboll och löpning. Han har stor vana att leda träningsgrupper.

Marie Lindquist
Marie Lindquist

Marie har alltid älskat att springa och det har följt henne genom hela livet. Löparskorna är alltid med! Det bästa med löpningen tycker Marie är att upptäcka nya ställen och hon föredrar vackra naturstigar. Marie har en gedigen utbildning inom träning och hälsa. Hon är sjukgymnast, idrottsmassör, löpcoach och utbildad inom idrottsmedicin.

Anna Lidzén
Anna Lidzén

Anna är en erfaren ledare i träning. Hon ar gått ett flertal ledarskap- och instruktörsutbildningar via SATS och är World Class och är även utbildad styrkeinstruktör samt självklart också löpcoach. Under många år har hon jobbat som gruppträningsinstruktör i spinning, aerobics, step och cirkelträning. Dessutom har hon en kandidatexamen i Folkhälsovetenskap från Hälsopedagogiska programmet vid högskolan i Gävle.

Jonas Andersson
Jonas Andersson

Jonas är en hobbylöpare men har sprungit en del lopp så som maraton och genomfört en Ironman. Som ledare leder han även en Bootcampgrupper. Jonas är även utbildare inom hundtjänst.