Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Plats: Stensö
Ledare
Helen Odenäng
Helen Odenäng

Helen har varit aktiv och tävlat inom många sporter som friidrott, fotboll, styrketräning och även motorcross. Hon har dessutom ett brett kunskapsområde då hon är diplomerad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach, hälsocoach och massageterapeut. Helen har tidigare hållit i gruppträningar och löpargrupper i både Kalmar och på Öland. Hon är mer än redo att coacha er!

Maria Steinthorsson
Maria Steinthorsson

Maria har sprungit i snart 12 år och hon älskar verkligen att komma ut i alla väder och springer mycket olika längder på rundor samt olika upplägg. Maria har sprungit många lopp genom åren, bland annat New York Marathon som var helt fantastiskt och faktiskt det lopp hon är mest nöjd med trots att det var långt ifrån en supertid in i mål.

Anders Rehn
Anders Rehn

Anders gillar att kombinera löpning med längdskidåkning. Han har tävlat längdskidåkning på elitnivå. Anders kom på en 5.e plats i terräng SM i klassen H50. Som ledare har Anders varit verksam både som löpcoach och föreläsare i löpning. I Runacademy löpargrupp ser Anders fram emot att ha kul tillsammans och hjälpa er deltagare att utvecklas i er löpträning.

Marie Lindquist
Marie Lindquist

Marie har alltid älskat att springa och det har följt henne genom hela livet. Löparskorna är alltid med! Det bästa med löpningen tycker Marie är att upptäcka nya ställen och hon föredrar vackra naturstigar. Marie har en gedigen utbildning inom träning och hälsa. Hon är sjukgymnast, idrottsmassör, löpcoach och utbildad inom idrottsmedicin. Hon ser framemot att sprida sina kunskaper till er deltagare i löpargruppen.