Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Emanuel Wennergrund Iderström
Emanuel Wennergrund Iderström

Emanuel är utbildad idrottslärare och massör. Han har dessutom olika instruktörsutbildningar i bagaget inom träning, så som kettlebells och cirkelträning. Som ledare har han verkat inom både fotboll och innebandy. Nu ser han framemot att axla löpledarrollen. Emanuel har mångårig löpträning bakom sig.

Sören Persson

Sören har löptränat i ca 35 år och jag har provat det mesta inom löpning. Sören började som motionär i tjugoårsåldern men insåg att jag var bra på det och började att tävla mer och mer. Hans största framgång är när han vann ett VM-guld i M45 på 800m i Brasilien 2013. Sören är fortsatt en snabb löpare och har som 54-åring just klarat av att springa milen på bana på tiden 35.15. Som ledare har Sören erfarenhet av att träna juniorer i friidrott.

Carina Parment

Carina har alltid hållit på med idrott och hon tycker att oavsett vilken idrott man än utövar så är löpning så smidigt, effektivt samt lägger grunden till annan träning. Som ledare har Carina erfarenhet som ledare inom gymnastik och simning. Hon ser fram emot att inspirera andra, coacha gruppens deltagare till nya nivåer och sprida löparglädje.

Ida Hasselroth
Ida Hasselroth

Ida har spelat basket på elitnivå och även tränat flera ungdomslag i basket. I och med det har även löpningen alltid funnits med som träningsform, men löpningen har under de senaste åren varit den träningsform hon i första hand utövar. Ida ser framemot att sprida löparglädjen och peppa alla deltagare att få ut så mycket som möjligt av träningarna.