Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Matojärvi IP

Vid samlingsplatsen finns det toalett och möjlighet att lämna saker i ledares bil.

Program 2020
Ledare
Hans Turtola
Hans Turtola

Hans började springa 1995 som ett komplement till draghundskörningen som var hans idrott. Nu är löpningen i fokus. Det han tycker är det mest intressanta i löpning är det mentala spelet i samband med tävlingar i kombination med att hitta nya upplevelser och vägar för att uppnå glädjen med träning. Han tävlar på de flesta distanser och gillar variationen i form olika terräng, banprofil och deltagarmängder. Hans vill se att fler hitta glädjen med löpning oavsett nivå. I Winter Camp ser han framemot drivkraften i träningen som gemenskapen i en träningsgrupp ger.

Rickard Johansson
Rickard Johansson

Rickard började springa runt år 2015 och nu är han helt frälst i löpningens värld. I dag tränar han kring fem pass varje vecka och tycker det är så roligt att springa. Han har sprungit lite olika lopp så som Tromsö Skyrace och BAMM50. Som ledare har han även tränat innebandylag.

Fredrik Rosenberg

Fredrik har tränat och tävlat i orientering sen 10 års ålder. De sista åren har det blivit mer och mer löptävlingar istället. Han har sprungit flera 10 kilometers lopp på runt 35 minuter. Som ledare har han varit tränare i orientering, i Kirunas löpargrupp och ser nu framemot att coacha i Winter Camp!