Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Vidingsjö motionscentrum

Det finns omklädningsrum med skåp men medtag eget hänglås.

Program 2020
Ledare
Per Åhlin
Per Åhlin

Per älskar att springa och han trivs allra bäst under långa och lågintensiva turer i skog och berg. De senaste åren har han ägnat sig åt ultralöpning, swimrun och triathlon. På meritlistan finns Ironman, ultralopp på upp till 80 kilometer och ÖtillÖ, även kallat VM i swimrun. Han tycker att det ska bli så skoj att få coacha i Winter Camp.

Andreas Björklund

Andreas springer alltid med ett leende och hans stora drivkraft i löpningen är att må bra och ha roligt. Han vill få alla er som springer med Winter Camp att känna liknande känslor för träningen. Andreas har tidigare varit ledare i NocOut. Där han har haft hand om långpass, pannlampspass och även cykelintervaller. Samt såklart även varit coach i Linköpings löpargrupp.

Ola Reinicke
Ola Reinicke

Ola har mångårig erfarenhet som löpledare i olika sammanhang i både gruppträningsform och personlig träning. Till vardags jobbar Ola som teamledare så stöttning, coachning och peppande finns som en stor del både på jobbet och som löpledare. Ola vill som ledare dela med sig av sin löpglädje och positiva inställning!

Frida Möller
Frida Möller

Frida älskar att springa och det är den sporten som alltid funnits med i livet. Från början utövade hon löpning i orientering men tränar Frida mer inriktat mot enbart löpningen. Frida vill som ledare peppa er deltagare till att göra det lilla extra. Hon ser framemot att få dela den glädjen alla ni deltagare kommer får av att utvecklas tillsammans i Winter Camp.