Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Tisdag 19 januari 2021
Dagar: Tisdagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Andreas Björklund
Andreas Björklund

Andreas springer alltid med ett leende och hans stora drivkraft i löpningen är att må bra och ha roligt. Han vill få alla er som springer med Winter Camp att känna liknande känslor för träningen. Andreas har tidigare varit ledare i NocOut. Där han har haft hand om långpass, pannlampspass och även cykelintervaller. Samt såklart även varit coach i Linköpings löpargrupp.

Frida Möller
Frida Möller

Frida älskar att springa och det är den sporten som alltid funnits med i livet. Från början utövade hon löpning i orientering men tränar Frida mer inriktat mot enbart löpningen. Frida vill som ledare peppa er deltagare till att göra det lilla extra. Hon ser framemot att få dela den glädjen alla ni deltagare kommer får av att utvecklas tillsammans i Winter Camp.

Henrik Carlberg
Henrik Carlberg

Henrik har sprungit i fem års tid och springer mellan 100-200mil per år. Han tycker det är kul att både träna och tävla. En av hans främsta meriter är att han har sprungit ett ultralopp. Han har tidigare erfarenhet av att leda löppass samt cykelpass. Nu ser han framemot att coacha er i Linköpings löpargrupp.

Susanne Bornmar
Susanne Bornmar

Susanne började springa 2008 för att träna till Blodomloppet tillsammans med några kollegor. Resan som löpare var inte självklar och spikrak uppåt men ju mer Susanne tränade desto roligare tyckte hon löpningen blev.

Madelene Hansson
Madelene Hansson

Madeleine började springa mer 2012 då hon bestämt mig för att klara av 2 mil, det kändes oövervinnerligt och därav gav hon mig tusan på att klara av det. Och det gick! Därefter har intresset bara ökat och nu är löpning det hon tränar mest. Madeleine har tidigare erfarenhet av att vara ledare inom löning och vill nu peppa andra att uppnå sina, i tanken oövervinnerliga mål och sprida träningsglädje!

Maria Broo
Maria Broo

Marias löparintresse startade tidigt och hon började som 10-åring tävla för en klubb. Som ungdom och junior deltog hon i SM-tävlingar med framskjutna placeringar bl.a. en tredjeplats på SM 3000 meter och en sjätteplats på terräng-SM. Maria har gått Svenska friidrottsförbundets kurs på Bosön i friidrott med fokus på idrottspsykologi, näringslära, hälsolära och teknisk metodik. Som ledare har Maria undervisat barn och ungdomar i idrott.