Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Bulltofta motionscentral

På Bulltofta motionscenter finns tillgång till ett unisex-omklädningsrum, toaletter, låsbara skåp (OBS ta med eget hänglås) samt en mysig cafeteria. Då det finns begränsat antal skåp önskar anläggningens personal att vi delar skåp i den mån det går. Det finns möjlighet att nyttja centrets mer lyxiga omklädningsrum med dusch och bastu mot en engångsavgift på 35 kr eller köpa tiokort till dessa i receptionen på motionscentret. Det är gratis parkering, men kom ihåg P-skivan!

Program 2020
Ledare
Pernille Lundahl Scharff
Pernille Lundahl Scharff

Pernille började med löpning sent i livet men hon är desto mer entusiastisk kring träningsformen nu! Löpningen blev för henne en väg ut ur utbrändhet och allteftersom hon stärkt sin kropp och ökat på löparrundorna. Nu har hon sprungit både halvmaraton och maraton samt ultralopp. Pernille är utbildad personlig tränare, är instruktör för Nordic Militay Training och har tagit högskolepoäng inom folkhälsovetenskap.

Camilla Wenngren
Camilla Wenngren

Camilla är idrottslärare till yrket och har stora erfarenhet av ledarrollen. Under tio år har hon även varit ledare för Malmöflickorna. Hon har sedan hon började springa för 6 år sedan utvecklats till att orka springa allt längre och snabbare.

Petra Kryhl
Petra Kryhl

Petra har sysslat med framförallt fotboll i sin idrottsutövning men nu helt gått över till löpningen. Hon ser sin största merit som regelbundenheten hon har i löpningen trots småbarnsliv, vidareutbildning och heltidsjobb. Petra har alltid haft ett stort intresse för hälsa. Till vardags arbetar hon inom sjukvården och i sitt arbete som distriktssköterska arbetar hon mycket med hälsa och hälsoförebyggande insatser.

Göran Woll
Göran Woll

Göran har i idrottsarrangemang mestadels varit aktiv som handbollsspelare där löpningen haft en central roll. Numera ser Göran sig som en hobbylöpare med en förkärlek till intervallträning. Göran har arbetat som handbollstränare där han även varit utbildare och coachar i mental träning.

Isabel Anselmo
Isabel Anselmo

Isabel har tränat länge och började med gymnastik och dans. Intresset för löpning har kommit de senaste åren. För Isabel har löpningen blivit lite som terapi och möjlighet till viktig egentid i vardagen. Hon är utbildad Idrottsvetare och i Sport Management. Isabel ser framemot att peppa och inspirerar alla er deltagare i Winter Camp!