Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt. Pannlampan ingår dessutom i priset när du anmäler dig.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen. Eftersom vi håller till utomhus är risken för smittspridning minimal och vi har fått klartecken från Folkhälsomyndigheten att vi kan köra passen som planerat. Eftersom vi inte är en offentlig tillställning eller offentlig sammankomst så innefattas vi inte heller av den nya lagen om 8 personer.  Vi ser självklart till att också hålla avstånd på träningarna. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Pannlampa Trail Runner Free från Silva (Värde 849 kr) Tillval
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Med pannlampa från Silva (Värde 895 kr): Ordpris: 2195 kr – Medlemspris: 1995 kr

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Tisdag 19 januari 2021
Dagar: Tisdagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Pernille Lundahl Scharff
Pernille Lundahl Scharff

Pernille började med löpning sent i livet men hon är desto mer entusiastisk kring träningsformen nu! Löpningen blev för henne en väg ut ur utbrändhet och allteftersom hon stärkt sin kropp och ökat på löparrundorna. Pernille är utbildad personlig tränare, är instruktör för Nordic Militay Training och har tagit högskolepoäng inom folkhälsovetenskap.

Camilla Werngren
Camilla Werngren

Camilla är idrottslärare till yrket och har stora erfarenhet av ledarrollen. Under tio år har hon även varit ledare för Malmöflickorna. Hon har sedan hon började springa för 6 år sedan utvecklats till att orka springa allt längre och snabbare.

Petra Kryhl
Petra Kryhl

Petra har sysslat med framförallt fotboll i sin idrottsutövning men nu helt gått över till löpningen. Hon ser sin största merit som regelbundenheten hon har i löpningen trots småbarnsliv, vidareutbildning och heltidsjobb. Petra har alltid haft ett stort intresse för hälsa. Till vardags arbetar hon inom sjukvården och i sitt arbete som distriktssköterska arbetar hon mycket med hälsa och hälsoförebyggande insatser.

Göran Woll
Göran Woll

Göran har i idrottsarrangemang mestadels varit aktiv som handbollsspelare där löpningen haft en central roll. Numera ser Göran sig som en hobbylöpare med en förkärlek till intervallträning. Göran har arbetat som handbollstränare där han även varit utbildare och coachar i mental träning.

Isabel Anselmo
Isabel Anselmo

Isabel har tränat länge och började med gymnastik och dans. Intresset för löpning har kommit de senaste åren. För Isabel har löpningen blivit lite som terapi och möjlighet till viktig egentid i vardagen. Hon är utbildad Idrottsvetare och i Sport Management. Isabel ser framemot att peppa och inspirerar alla er deltagare i Winter Camp!

Elin Arnshed
Elin Arnshed

Elin har sprungit orientering sedan barnsben men har sedan övergått till enbart löpning. Hon har sprungit alltifrån 5 km till ultra. Men gillar framförallt marathon, ultra och traillopp. Elin älskar att springa och gör det ute året runt. En stor vinst för Elin var när hon sprang ett Backyard ultra där hon klarade av målet på 80 km och att kroppen och hjärnan verkligen kunde leverera.