Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt. Pannlampan ingår dessutom i priset när du anmäler dig.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen. Eftersom vi håller till utomhus är risken för smittspridning minimal och vi har fått klartecken från Folkhälsomyndigheten att vi kan köra passen som planerat. Eftersom vi inte är en offentlig tillställning eller offentlig sammankomst så innefattas vi inte heller av den nya lagen om 8 personer.  Vi ser självklart till att också hålla avstånd på träningarna. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Pannlampa Trail Runner Free från Silva (Värde 849 kr) Tillval
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Med pannlampa från Silva (Värde 895 kr): Ordpris: 2195 kr – Medlemspris: 1995 kr

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Tisdag 19 januari 2021
Dagar: Tisdagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Charlie Ehrenholm
Charlie Ehrenholm

Charlie har en bakgrund som ledare i boxning för barn och unga. Han brinner för att hjälpa människor och han har själv ett stort intresse för träning, all sorts träning. Han tycker om att tävla mot sig själv för att nå nya mål och utvecklas. Han ser fram emot att träffa människor, nybörjare som erfarna för att utveckla och förbättra kondition och sätta mål att uppnå.

Dan-Olof Johansson
Dan-Olof Johansson

Dan-Olof har varit ledare för Göteborgsvarets löparkvällar i omkring tio år och är utbildad löpledare. Han har sprungit 10 km på 41 min och halvmaraton på 1.32. Han ser framemot att få lära känna nya löpare i Nödinge och att få leda alla roliga pass.

Frida Ström
Frida Ström

Frida har sprungit sedan äldre tonåren då en knäskada satte stopp för hennes idrottande i handboll. Hon har sedan dess sprungit regelbundet året om men de senaste åren fokuserat på löpträning för att utvecklas och bli snabbare. Hälsa och träning ligger Frida varmt om hjärtat och hon är så kallad ”Friskvårdsinspiratör” på hennes arbete.

Pontus Lindkvist
Pontus Lindkvist

Pontus har hållit på med löpning i 10 år. Han har sprungit i några olika löpargrupper i Kungälv och flera lopp såsom Göteborgsvarvet. 2019 sprang han med Runacademy i Göteborg-Skatås. Pontus har ett stort intresse av löpning och stor vilja att hjälpa andra människor att komma igång och utvecklas i löpning.

Johan Börjesson
Johan Börjesson

Johan är löparen som tränar framförallt mot maraton och milen. Han har varit ledare för Göteborgsvarvets löparkvällar under flertalet år och Göteborgsvarvet är en självklar favorit. Johan har ett stort intresse i friskvård och hälsa och är utbildad friskvårdsterapeut.