Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Torsdagar
Tid: 18:15
Plats: Hellasgården
Ledare
Anna Dahlgren Rosén
Anna Dahlgren Rosén

Anna är både orienterare och friidrottare med fina meriter. Ett individuellt guld  och silver på ungdoms-sm och silver på junior-sm i orientering. Men det som driver Anna i löpningen är att löpningen gör att hon kommer nära naturen. Anna besitter kunskaper i träningslära och idrottspsykologi som hon studerat på GIH. Dessutom är Anna utbildad löpcoach i Bosöns regi.

David Bejbom
David Bejbom

David har orienterat i stort sett hela livet och har därmed tränat mycket löpning. Han har en åttonde plats på SM i orientering som bäst och sprungit 3000 meter på 9.14. Som ledare har David organiserat träning inom orientering och hållit löpträning inför Sicklaloppet. Han ser framemot att träffa och inspirera andra löpintresserade.

Annika Hägglund

Annika började springa 2009 och hon har sprungit sedan dess och kan inte tänka sig ett liv utan löpning. Allra bäst trivs hon utanför asfalten i skogen med eller utan pannlampa oavsett årstid omsluten av djur och natur. Som ledare har Annika startat en trailgrupp för tjejer 2017 och är sedan dess med och leder grupperna.