Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Vitberget på parkeringen vid motionsspåret.

Toalett finns i anslutning till parkeringen.

Program 2020
Ledare
Anna Hedlund Wallström
Anna Hedlund Wallström

Anna är ett levande bevis på att med vilja så klarar man mycket mer än vad man tror. När hon var 17 år var hon med i en svår bilolycka. Läkarna trodde att hon skulle vara rullstolsbunden för resten av sitt liv. Men Anna gav inte upp hoppet utan kämpade sig tillbaks! Hon vill hjälpa andra hitta glädjen i löpningen och det välbefinnande som löpningen ger. Som ledare har Anna erfarenheter från att leda olika träningsklasser på gym. Nu ser hon framemot att coacha i Winter Camp.

Petra Levin Engblom
Petra Levin Engblom

Hälsa och motion ligger Petra varmt om hjärtat. Hon kom igång med löpningen år 2015 och kom redan i sin första tävling på en tredje plats. Under åren har det blivit många lopp i både löpning, på skidor och i mountainbike. Även fast Petra kom igång med löpningen senare i livet vill hon visa att det fortfarande går att utvecklas. I Winter camp vill hon inspirera och sprida glädje.

Elin Nordlund
Elin Nordlund

Elin har sprungit från och till hela livet och tävlade en del som yngre. Numera springer hon något lopp om året så som Tjejmilen (45.15 år 2018) och Lidingöloppet 15. Som ledare jobbar hon dessutom som ridlärare.

Magnus Hedman
Magnus Hedman

Magnus har sprungit under flera år och tycker det är jättekul att coacha andra till att utvecklas. Som ledare vill Magnus sprida en positiv stämning och se till att ni alla har riktigt kul på träningen. Som ledare har han även varit tränare i innebandy. I sin egna löpträning gillar Magnus allra mest att springa i skogen.