Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Tisdag 19 januari 2021
Dagar: Tisdagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Katrin Söderberg
Katrin Söderberg

Katrin har orienterat sedan 9 års ålder men på senare år har löpningen tagit över mer och mer. Nu trivs hon mest med att springa trail och själva upplevelsen av löpturen är det som är viktigast. Katrin arbetar på Runacademy huvudkontor.

Hanna Korhonen
Hanna Korhonen

Hanna har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. För tillfället har hon lagt orienteringsskorna på hyllan och fokuserar istället på att träna varierat, funktionellt och kravlöst. Hanna har studerat på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Hanna arbetar på Runacademy huvudkontor.

Maria Slars
Maria Slars

Maria har sprungit sedan barnsben och gick både Löpargymnasiet i Sollentuna samt Löparhögskolan i Falun/Borlänge. Hon har tränat och tävlat i allt från 60 meter på bana upp till 10 km terränglöpning med fokus på medeldistans. Nu för tiden är det längre lopp som gäller, gärna i skogen eller fjällen. Maria har sprungit milen som bäst på 38 minuter, halvmaran på 1,26 och Lidingöloppet 30 km 2,08.

Ann Johansson
Ann Johansson

Ann har motionssprungit i ca 12-13 år och deltagit i ett antal 5 km-, millopp och två halvmaror i Sthlm. Hon springer för att det är enkelt, tillgängligt och för att det är ett sätt att koppla bort, tänka klara och kloka tankar. Ann är intresserad av hälsa och välmående och är engagerad i såna frågor på hennes nuvarande arbetsplats.

Åsa Törngren
Åsa Törngren

Åsa är en inbiten löpare sen flera år tillbaka. Nu har hon ett antal långdistanslopp bakom och framför sig. Marathon, halvmarathon och Lidingöloppet, varav det sistnämnda hör till favoriterna! Hon gillar slingriga stigar, knotiga rötter och backar. Målet för 2019 är att köra fler millopp, en distans hon har stor respekt för. Som ledare har hon coachat i tabata och varit fystränare för barngrupp. Hon ser framemot att entusiasmera alla er härliga deltagare i löpning!

Henrik Pehrson
Henrik Pehrson

Henrik började träna löpning regelbundet först 2010 men har varit aktiv inom andra konditionssporter innan dess. Han springer i huvudsak för att det är socialt och trevligt och tränar därför aldrig ensam. Att träna i grupp är något han brinner starkt för och är ledare i flera olika grupper! Tycker om äventyrsresor, gärna till berg, och har varit ledare för ett flertal av Runacademys resor utomlands.