Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Runacademy huvudkontor (Sjövikskajen 34)

Möjlighet finns att gå på toalett samt att lämna väska och överdrags kläder.

Program 2020
Ledare
Elvira Arosell
Elvira Arosell

Elvira är diplomerad löpcoach och utbildad via Konditionsidrott på Riksidrottsförbundet på Bosön. Elvira besitter därmed stora kunskaper om löpträning. Hon har funnits som ledare i Runacademy under flera terminer men arbetar sedan augusti i år på Runacademys huvudkontor. Hon är dessutom en duktig löpare som tävlat på alla distanser från 10 km till maraton och bland hennes största favoriter är Lidingöloppet.

Mats Månsson
Mats Månsson

Mats har tränat i hela sitt liv och alltid gillat att springa. Han tycker det är roligt att springa lopp och föredrar långa distanser. Han har sprungit Stockholm maraton flertal gånger men också sprungit Ursvik ultra 45 km och Lidingöloppet. Som ledare har han tidigare arbetat som fotbollstränare och ser nu framemot att coacha i löpning.

Maria Lönnelid Bauer
Maria Lönnelid Bauer

I sin ungdom spelade Maria mycket basket men har de senaste åtta åren fastnat allt mer för löpningen. Nu är löpningen det Maria brinner för och hon ser framemot att få coacha er alla i Winter Camp. Som ledare har Maria stora erfarenheter då hon är utbildad baskettränare, fotbollstränare och grundskolelärare. Hon har sprungit milen på snabba 46:15 och halvmaraton på 1.46.36.

Johan Länden
Johan Länden

Johan startade sin löparkarriär via Runacademy 2014/2015 och fick då upp ögonen och passionen för löpningen. Hans favorit löpning är löpning i fjällen och han tycker det är riktigt kul att genomföra lopp i fjällmiljö. Han vill i Winter Camp sprida sin glädje och passion för löpning till andra. Kunna hjälpa andra att utvecklas och att pressa sig bortom sin egen komfortzon.

Helena Göransdotter
Helena Göransdotter

Helena började löpträna år 2011 efter att ha tävlat på landslagsnivå i styrkelyft och bänkpress. Hon har sedan dess sprungit ett antal maraton, några ultralopp, lite milslopp och även halvmarathon. Hon har även agerat farthållare på flera olika lopp och tycker det är jättekul att få hjälpa och heja på andra löpare hela vägen in i mål. Helena är en löpcoach som älskar att coacha och sprida sin entusiasm till andra.