Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Mats Månsson
Mats Månsson

Mats har tränat i hela sitt liv och alltid gillat att springa. Han tycker det är roligt att springa lopp och föredrar långa distanser. Han har sprungit Stockholm maraton flertal gånger men också sprungit Ursvik ultra 45 km och Lidingöloppet. Som ledare har han tidigare arbetat som fotbollstränare och ser nu framemot att coacha i löpning.

Helena Göransdotter
Helena Göransdotter

Helena började löpträna år 2011 efter att ha tävlat på landslagsnivå i styrkelyft och bänkpress. Hon har sedan dess sprungit ett antal maraton, några ultralopp, lite milslopp och även halvmarathon. Hon har även agerat farthållare på flera olika lopp och tycker det är jättekul att få hjälpa och heja på andra löpare hela vägen in i mål. Helena är en löpcoach som älskar att coacha och sprida sin entusiasm till andra.

Josefin Sjöcrona
Josefin Sjöcrona

Josefine arbetar på Runacademys huvudkontor och har erfarenhet av att leda grupper. Hon är en tydlig ledare som är väldigt duktig på att lära ut sin kunskap och sprider mycket löparglädje. Josefine får ofta höra av deltagarna att hon är bra på att peppa på dem under gruppträningarna så där jobbigt lagom.

Amanda Nekby
Amanda Nekby

Amanda är utbildad hälsopedagog från GIH, löpcoach och gillar att se hur andra kan utvecklas. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har lett många olika typer av träningsklasser tidigare. Amanda stora intresse är löpning! Det bästa med att coacha tycker hon är att peppa och få deltagarna till att göra det lilla extra.

Sanna Sättare
Sanna Sättare

Sanna hittade löpningen ”på riktigt” 2017 och har sprungit kontinuerligt sedan dess. Hon älskar löpningen eftersom det går att springa var som helst och helt utifrån egna förutsättningar och önskad intensitet. Hon gillar har sprungit alla möjliga lopp mellan 5 och 30 km. Som ledare har hon erfarenhet som spinninginstruktör och gruppträningsinstruktör för cirkelträning.

Marie Rosengren Andersson
Marie Rosengren Andersson

Marie har sprungit länge! Hon springer för glädje och vardagsmotion. Men hon har även sprungit en mängd olika lopp så som halvmaraton, Kungsholmen runt och gjort milen på 50 minuter. Marie vill som ledare inspirera andra i löpningen. Hon vill förmedla samma glädje och lust kring löpningen som hon själv känner. Marie tycker också att det är häftigt att se andra våga utmana sig själva oavsett nivå och mål med löpningen.

Maria Hammarling
Maria Hammarling

Maria är i grunden simmare som kommit in mer och mer på löpning. Hon började springa år 2008 men sedan 2013 har löpningen blivit mer strukturerad vilket lett till att hon sprungit en hel del lopp. Hon har även de senaste åren kombinerat simningen och löpningen och tränat en hel del Swimrun. Maria besitter stora kunskaper i hälsa, träning och psykologi då hon har en masterexamen som Folkhälsovetare och läst Idrottspsykologi på Halmstads universitet.

Frida Hedman
Frida Hedman

Frida har sprungit till och från i många år, men det är först under de senaste åren som hon har börjat springa mer målinriktat. Hon försöker hålla sin träning varierad och blandar gärna kort och långt, trail och asfalt. Som ledare har Frida tidigare varit ledare för simgrupper, främst för barn/ungdomar men även för vuxna. Frida tycker det är få saker som ger så mycket energi tillbaka som att dela framsteg och rörelseglädje tillsammans med andra.