Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Norra Berget

Samling vid stora parkeringen mittemot dansbanan.

Program 2020
Ledare
Ida Thunberg
Ida Thunberg

Ida har en bakgrund inom elitfotboll men sedan skorna lades på hyllan har styrketräning och löpning tagit en allt större plats. Ida springer helst i skogen och hon springer främst för att må bra för att orka med vardagen och alla dess utmaningar. Ida är utbildad Personlig tränare och vänder sig främst till gravida och nyblivna mammor. En del vidareutbildningar inom kost och löpträning finns också såklart då intresset för allt som har med hälsa att göra är stort!

Anna-Karin Zell
Anna-Karin Zell

Anna-Karin är leg. sjukgymnast till yrket, med idrottsmedicinsk inriktning samt utbildad löpcoach. Hon brinner för konditionsidrott och utövar förutom löpning även simning och längdskidåkning. Hon tycker att det ska bli så roligt att peppa alla er deltagare att komma igång ordentligt under början av året 2020.

Johan Thunberg
Johan Thunberg

Johan har bakgrund som framstående fotbollsspelare där han var en löparvillig yttermittfältare. De senaste åren har har hittat tillbaka till löpningen, framförallt till traillöpning. Johan har aldrig tränat löpning för att tävla, utan för att han tycker att det är roligt och för hans välbefinnande. Trots detta har han gjort fina 36 minuter på milen och har lärt sig genom att träna med andra att man alltid höjer sig några snäpp i grupp!