Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Plats: Norra Berget
Ledare
Ida Thunberg
Ida Thunberg

Ida har en bakgrund inom elitfotboll men sedan skorna lades på hyllan har styrketräning och löpning tagit en allt större plats. Ida springer helst i skogen och hon springer främst för att må bra för att orka med vardagen och alla dess utmaningar. Ida är utbildad Personlig tränare och vänder sig främst till gravida och nyblivna mammor. En del vidareutbildningar inom kost och löpträning finns också såklart då intresset för allt som har med hälsa att göra är stort!

Anna-Karin Zell
Anna-Karin Zell

Anna-Karin är leg. sjukgymnast till yrket, med idrottsmedicinsk inriktning samt utbildad löpcoach. Hon brinner för konditionsidrott och utövar förutom löpning även simning och längdskidåkning. Hon tycker att det ska bli så roligt att peppa alla er deltagare att komma igång ordentligt under början av året 2020.

Johan Thunberg
Johan Thunberg

Johan har även han en bakgrund som framstående fotbollsspelare där han var en löparvillig yttermittfältare. De senaste åren har har hittat tillbaka till löpningen, framförallt till traillöpning. Johan har aldrig tränat löpning för att tävla, utan för att han tycker att det är roligt och för hans välbefinnande.

Veronica Wenner
Veronica Wenner

Veronica har spelat basket tills hon var tjugo år och har sedan efter det tränat på egen hand framförallt löpning. Hon har sprungit tre maraton, gjort en Ironman i Kalmar, sprungit Lidingöloppet samt gjort några Göteborgsvarv. Som ledare har Veronica anordnat löpargrupper på jobbet och varit ansvarig för hälsoarbete på en arbetsplats med runt 350 medarbetare.