Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Plats: Ensta Krog
Ledare
Monique Stalås Hörnsten
Monique Stalås Hörnsten

Monique är en riktig träningsfantast som sysslar med en mängd olika konditionssporter. Det är triathlon, traillöpning, swimrun, orientering, maraton och ultramarathon… Men den röda tråden är alltid löpning. Hon har stor erfarenhet av att leda grupper – både stora och små, så hon jobbar som löpcoach och spinninginstruktör. Hon har även flertalet utbildningar inom ledarskap och träning. Bland hennes idrottsmeriter finner man en tredje plats i Åland maraton, en första plats i Levante Beach Triathlon, Rhodos, en tredje plats i min åldersgrupp i Arena Run och en andra plats i Blåfrusen Ultramarathon. Nu tycker hon att det ska bli jättekul att få vara en del av Runacademy!

Thomas Mann
Thomas Mann

2009 anmälde Thomas sig till Stockholm Halvmaraton för att få ett mål att springa till. Under träningspassen till detta lopp började han sakta men säkert tycka om löpningen och den känsla av frihet som den gav honom. De senaste åren har han sprungit lite trail och har lockas av den underbara känslan av att vara nära naturen och den obefintliga tidshetsen.

Helena Jansson
Helena Jansson

Helena har sprungit periodvis sedan tonåren och främst i kombination med annan träning och för att det är trevligt att träna utomhus. Hon trivs bäst utanför asfalten och springer gärna en runda i motionsspåren med hund. Hon vill peppa alla deltagare i löpargruppen att ge dem extra energi och få dem att ta i lite extra. Hon vill få deltagarna att längta till nästa pass!

Inga-Sarah Lindholm
Inga-Sarah Lindholm

Inga-Sarah har lång erfarenhet av att leda och inspirera inom löpning och träning. Hon har varit ledare för TSM ca 9 år och Friskis&Svettisledare, in- o outdoor 10 år samt ledare för kvalitetspass för Vallentuna FK. Inga-Sarah har sprungit 180 km i grekiska bergen och 100 km, Adakultra/Lapplandultra.