Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Ledare
Johanna Norrestam
Johanna Norrestam

Träning och idrott har alltid varit en stor del i Johannas liv.  Hon började tidigt med ridning, sen voltige där hon även tränat andra. Efter att hon födde sin son och öppnade sitt egna företag började Johanna springa då löpningen är så lättillgänglig och tidseffektiv. Nu älskar Johanna att springa, det ger henne så mycket energi! Johanna har sprungit en hel del olika lopp så som Tjurruset, Tjejmilen och olika halvmaraton lopp. I sitt ledarskap vill Johanna få alla att våga springa och utmana sig själva oavsett nivå.

Christian Superti
Christian Superti

Christian är inne på 11:e året som “löpare”. Började snabbt fatta tycke för triathlon då han ville ha mer variation i träningen. Sprang 4 halvmaror under 2019 och hade som mål att springa under 90 min vilket han klarade på hela tre halvmaror. Som ledare har Christian tidigare varit ledare inom triathlon.

Anna Lundin
Anna Lundin

Anna började som så många andra träna mer seriöst när hon anmälde sig till loppen i “En Svensk Klassiker”. Efter att inledningsvis ha haft allt längre distanser i siktet är nu målet att istället försöka bli snabb! En riktigt utmaning för Anna som är bäst på att gneta på i jämnt tempo under långpassen. Anna är sedan tidigare van vid att hålla gemensamma träningspass inom löpning, core och cirkelträning. Att instruera i träning tycker Anna är bland det roligaste man kan göra!