Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Clarion Gillet

Möjlighet finns att gå på toalett samt att lämna väska och ombyte.

Program 2020
Ledare
Johan Carlsson
Johan Carlsson

Johan utövade som ung framförallt bollsporter. I vuxen ålder utbildade Johan sig till näringsfysiolog i Stockholm och började med motionslöpning. Han har med teoretisk idrottsutbildning och praktisk envishet ägnat snart tio år till att ta reda på hur snabbt det går att springa 5, 10, 21 samt 42 km. Hittills inte snabbt nog enligt Johan, trots 120 tävlingar och 3000 mil löpning, så resan fortsätter.

Jenny Edlund
Jenny Edlund

Jenny har bakgrund som elitspelare i innebandy där löpning alltid varit en viktig del i uppbyggnadsträningen. Idag tränar Jenny mest löpning för att det får henne att må bra och hon älskar att träna i naturen och att hitta nya vägar.

Johanna Norrestam
Johanna Norrestam

Träning och idrott har alltid varit en stor del i Johannas liv. Hon började tidigt med ridning, sen voltige där hon även tränat andra. Efter att hon fött sin son och öppna eget företag började Johanna spring då löpningen är så lättillgänglig och tidseffektiv. Nu älskar Johanna att springa, det ger henne så mycket energi! Johanna har sprungit en hel del olika lopp så som Tjurruset, Tjejmilen och halvmaraton. I sitt ledarskap vill Johanna få alla att våga springa och utmana sig själva oavett nivå.

Anna Lundin
Anna Lundin

Anna började som så många andra träna mer seriöst när hon anmälde sig till loppen i “En Svensk Klassiker”. Därifrån fick hon inspiration till att börja med triathlon. Efter att inledningsvis ha haft allt längre distanser i siktet är nu målet att istället försöka bli snabb! En riktigt utmaning för Anna som är bäst på att gneta på i jämnt tempo under långpassen. Anna är sedan tidigare van vid att hålla gemensamma träningspass inom löpning, core och cirkelträning. Att instruera i träning tycker Anna är bland det roligaste man kan göra!