Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också!

Allt detta ingår:
  • 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
  • Trailrunning 4 pannlampa från Silva (Värde 749 kr)
  • Runacademy löparmössa
  • Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
  • Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
  • 3 månaders medlemskap i Runacademy medlemssida
  • 300 kr rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy
  • 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
Pris: 2 095 kr

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp har 300kr i rabatt. Som ledare i någon av våra löpargrupper får du ytterligare 200:- rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Info
Startar: Måndag 20 januari 2020
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Program

Samlingsplats: Rocklundaområdet, på gräsytan norr om Bombardier Arena (sidan som vetter mot Apalby)

Program 2020
Ledare
Lisette Reuterwall
Lisette Reuterwall

Lisettes största intresse är löpning där hon började som motionär och successivt blivit bättre och bättre. Hon tävlar på alla möjliga distanser och gjort halvmaratonlopp likväl som Lidingöloppet. Hon tycker om att utmana sig själv till att få en så bra tid som möjligt. Som ledare har Lisette arbetat som ledare på Friskis och svettis. Hon tycker det är superkul att coacha och se andras utveckling.

Edith Blomqvist
Edith Blomqvist

Edith började löpträna år 2017 då hon kände att det skulle gynna hennes kondition inom fotbollen. I samband med detta upptäckte hon att det var superkul med löpning och har sedan dess läst på mycket om löpteknik och träningsupplägg. Hon har som ledare arbetat som fotbollstränare och ser framemot att coacha er i Winter Camp.

Fredrik Tuvesson
Fredrik Tuvesson

Fredrik tränade friidrott som ung och han älskar att springa. Som ledare tycker han att det är kul att få inspirera andra. För Fredrik är det viktiga inte hur fort man springer utan han vill få alla till att hitta en härlig känsla i löpningen.

Karl Avedal
Karl Avedal

Karl upptäckte löpningen relativt sent i livet, vid 36 års ålder, men har sedan dess varit helt fast och gjort en stor personlig utveckling. Han älskar löpning och helst när den kombineras med en naturupplevelse eller ett äventyr, och få dela upplevelsen med andra. Karl har sprungit 10 kilometer på så snabbt som 37.49 under 2019.