Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Måndag 18 januari 2021
Dagar: Måndagar och Onsdagar
Tid: 18:00
Plats: Måndag 15/2 Vais Onsdag 17/2 Strandbjörket mittemot strandbjörkshallen
Ledare
Annelie Bohman
Annelie Bohman

Annelie sprang sin första mil för drygt 6 år sedan och efter det har distanserna blivit allt längre. Hon har både tävlat i maraton och ultralopp där hennes främsta meriter är segern på Växjö maraton 2014 samt en andraplats från ett 6 timmarslopp i Växjö inomhushall. Hon har även sprungit ett 12 timmarslopp och genomfört två Ironman! Annelie tycker det är roligt att få inspirera andra till att hitta tjusningen med löpningen och förstå hur roligt det är. Att se andra göra framsteg är något som taggar henne!

Andreas Bohman
Andreas Bohman

Andreas har tränat löpning regelbundet i ungefär 10 år. Han har sprungit en del stadslopp, både 10 km och halvmaror. 2014 gjorde han ett 6-timmarslopp och efter det har han fortsatt med främst ultralöpning. Han har bland annat sprungit Ultravasan 90 km, Sandsjöbacka 83 km, PRT 6-timmars och 12-timmars lopp. På flera av dessa lopp har han topp tio placeringar. Han ser nu framemot att coacha er i Växjö.

Emelie Karlsson
Emelie Karlsson

Emelie har sprungit flera år i löpargrupper och sprungit en del tävlingar. Som ledare har hon varit aktiv i Friskis och Svettis. Emelie älskar löpning och att springa i grupp gör löpningen extra rolig. Som ledare vill hon peppa och motivera alla deltagare.