Häng med oss i vinter och bli en vinterlöpare du också! Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Vad innebär Winter Camp?

Vi kommer att köra två pass i veckan under fem veckors tid med syftet att lära ut hur löpning på vintern blir roligare. Tack vare mörkret kan vi göra häftiga pass med pannlamporna och om det blir snö blir det extra mycket snöpuls. Vi ser helt enkelt tjusningen av det som förutsättningarna bjuder på!

Utöver passen tillsammans ingår även ett nytt styrkepass varje vecka som du kör själv online samt en kortare löpteknikkurs där vi går igenom grunderna.

Vem kan vara med?

Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna

Passen i Winter Camp

Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Läs mer detaljer om passen

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med gruppträningar utomhus under pandemin då motion är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa hur vi förhåller oss för att minska smittspridning på våra träningar.

Allt detta ingår:

• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Medlemskap till och med 28 feb i Runacademys onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från paulbrunngard.com
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:

Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2020 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.

Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr

– Våra villkor för Winter Camp
– Så här behandlar vi dina personuppgifter

Info
Startar: Tisdag 19 januari 2021
Dagar: Tisdagar och Torsdagar
Tid: 18:00
Plats: Tisdag Kruttornet och torsdag: P 18 motionsspår
Ledare
Jenny Werner
Jenny Werner

Jenny har löptränat på motionsnivå sedan tio år tillbaka på flera olika distanser och underlag. Nu tränar hon sedan fem år tillbaka även triathlon där hon tävlat på mängder av olika distanser. Jennys främsta styrka i löpnignen är uthålligheten. Långdistans och trail passar henne bäst. Som ledare har Jenny erfarenhet ifrån att arbetat som ledare i cirkelfys.

Jacob Werner
Jacob Werner

Jacob har tränat löpning och multisport på elitmotionärsnivå sedan cirka 15 år tillbaka. Han har sprungit maraton, ultramaraton och Lidingöloppet flera gånger. Det har även blivit många millopp, bästa tid 38.38. Till vardags arbetar Jacob som läkare med idrottskardiologi som särskilt intresse. Som ledare har han arbetat som simtränare och gått flertalet ledarutbildningar.

Rickard Wahlin
Rickard Wahlin

Rickard tränar flertalet dagar i veckan och har ställt upp i många längre lopp så som Sthlm marathon, Lidingöloppet och Gotlands Ultramathon. Rickard har även gjort En Svenska Klassiker 2016 och Vasaloppet en extra gång 2017. Han har målet inställt på Göteborgsvarvet och kommer även att ställa upp i Gotlands Ultramarathon igen i oktober.

Tove Reymers

Tove har en bakgrund inom fotboll där hon spelat på hög nivå. Löpning har alltid varit aktuellt men det är de senaste åren har hon fokuserat allt mera på just löpningen. Tove är utbildad PT, crossfitinstruktör och gruppträningsinstruktör och har stor vana av att leda olika träningsklasser. Tove ser framemot att som ledare att få peppa, inspirera och bidra till att ni deltagarna utvecklas och vågar utmana er själva.