Ledare Norrtälje

 

Susanne Holmberg 

Susanne beskriver sig som en motionslöpare då hon tränar för att må bra och få frisk utomhusluft året om. Hon utmanar sig själv då och då på olika lopp och hon har sprungit alltifrån Tjejmilen, Hässelbyloppet, Göteborgsvarvet och Lidingöloppet 30 km. Hon har tidigare varit ledare i olika sporter så som ridning, fotboll och löpgrupp för vuxna. Hon tycker det är jättekul att leda och inspirerar er deltagare i Runacademy Norrtälje.


Anna Blomsten

Anna är utbildad friidrottstränare och löpcoach och springer gärna lopp, allt från 5 km upp till 70 km lopp. Hon älskar att springa och springer numera mest för nöjets skull. Som ledare har Anna varit ungdomstränare i Rånäs 4H samt varit med och drivit löpargrupp för vuxna i Roslagen Springer. Anna gillar den härliga gemenskapen som löpning i grupp innebär och älskar att se människor utvecklas, testa gränser och ha kul tillsammans!


Mikael Torngren 

Mikael började springa aktivt och tävla mer när han var runt 30 år. Han tränar för att hålla kroppen och knoppen i trim och för att må bra. Han älskar även att springa lopp, det har blivit en hel del kortare och längre sträckor, bl.a. Hässelbyloppet 10 km 2016 på 37.30. Som ledare och tränare har han arbetat inom friidrotten med både ungdomar och vuxna i lokala klubben Roslagsbro IF där han fokuserat på löpgrenarna. Som ledare gillar han att motivera och inspirera individen att utvecklas som löpare. Han tycker om att hjälpa människor att utveckla tekniken för att springa smartare, effektivare och framförallt skadefria.


Ylva Sundström

Ylva är en motionslöpare sedan lång tid tillbaka. Förutom löpning är hon också engagerad och ledare inom är scouterna och skidor. Det bästa med att vara ledare för en löpargrupp är att vara en del av all den gemenskap och löparglädje som finns. Ylva tycker det ska bli kul att få inspirera flera till löpning.


Johan Stenbäck

Johan är utbildad idrottslärare och friidrottstränare för ungdomar. Johans favoritdistanser är 5 och 10 km. Han tycker det roligaste med att vara ledare är att få möjligheten att inspirera andra och se till att peppa gruppen under intervallerna. Framförallt tycker han att det blir mycket roligare att träna tillsammans.