Stäng

Träningsutmaning – Få inspiration av våra träningsutmaningar!

Alla är välkomna att delta på våra träningsutmaningar!

Vi arrangerar träningsutmaningar som passar alla nivåer av löpare där du smidigt kan träna alla pass hemma.  Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars. I alla pass coachar vid dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videos så du enkelt kan träna passen på egen hand hemma.

Vid avklarad träningsutmaning blir du belönad!

I varje träningsutmaning kommer du att få rapportera dina pass och klarar du av utmaningen blir du belönad med det prestigefyllda utmaningsmärket och du har då även ha chans att vinna många fina priser. Alla våra träningsutmaningar är på 3-6 veckor och innehåller oftast 3-4 pass i veckan. Du får dessutom tillgång till vår onlineträning när du kör utmaningarna tillsammans med oss.

Välkommen att hänga med och få en extra inspirationsboost med hjälp av våra träningsutmaningar!

Träningsutmaning som tar din löpning till ny nivå!

Aktuella träningsutmaningar

Vecka 47-49

Adventsutmaningen

I den här träningsutmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. Utmaningen körs helt online där du under tre veckor utmanas på 3-4 pass i veckan. Det kommer främst vara fokus på pass som boostar din uthållighet och gör dig till en starkare löpare.

Vi startar vecka 47 den 21 november och kör till och med 11 december!

Läs mer och anmäl dig här

Vecka 5 - 9

Vinterutmaningen

Här trotsar vi vintern med 3-4 pass i veckan under fem veckor. Utmaningen startar med några fystester som du sedan avslutar utmaningen med. Hur mycket starkare och uthålligare kan du bli på fem veckor?

Anmälan öppnar upp senast under början av vecka 2.

Vecka 14-16

3-veckorsutmaningen

Under tre veckor kommer vi här att utmana dig på 3-4 pass i veckan som kommer göra dig både starkare och uthålligare.