Stäng

Träningsutmaning – Få inspiration av våra träningsutmaningar!

Alla är välkomna att delta på våra träningsutmaningar!

Vi arrangerar träningsutmaningar som passar alla nivåer av löpare där du smidigt kan träna alla pass hemma.  Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars. I alla pass coachar vid dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videos så du enkelt kan träna passen på egen hand hemma.

Vid avklarad träningsutmaning blir du belönad!

I varje träningsutmaning kommer du att få rapportera dina pass och klarar du av utmaningen blir du belönad med det prestigefyllda utmaningsmärket och du har då även ha chans att vinna många fina priser. Alla våra träningsutmaningar är på 3-6 veckor och innehåller oftast 3-4 pass i veckan. Du får dessutom tillgång till vår onlineträning när du kör utmaningarna tillsammans med oss.

Välkommen att hänga med och få en extra inspirationsboost med hjälp av våra träningsutmaningar!

Träningsutmaning som tar din löpning till ny nivå!

Aktuella träningsutmaningar

Vecka 5 - 9

Vinterutmaningen 2022

Här trotsar vi vintern med 3-4 pass i veckan under fem veckor. Utmaningen startar med några fystester som du sedan avslutar utmaningen med. Hur mycket starkare och uthålligare kan du bli på fem veckor?

Anmäl dig här!

 

Vecka 14-16

3-veckorsutmaningen

Under tre veckor kommer vi här att utmana dig på 3-4 pass i veckan som kommer göra dig både starkare och uthålligare.

Vecka 20-24

Vårutmaningen 2022

I vårutmaningen kommer du att utmanas 3-4 pass i veckan under fem veckor där hela utmaningen avslutas med det virtuella loppet Runacademy Open! Den här utmaningen kommer att ge en rejäl boost för din träning i vår.

 

Vecka 28-31

Sommarutmaningen

I den här utmaningen kommer vi utmana dig på specifika pass som passar extra bra under just sommaren. Utmaningen kommer bestå av tre olika nivåer där vi utmanar dig på 3-4 stycken pass per vecka. Du kommer bland annat få testa på att springa i sand, vatten och peppas att springa på nya fina platser.