Stäng

Träningsutmaning – Få inspiration av våra träningsutmaningar!

Alla är välkomna att delta på våra träningsutmaningar!

Vi arrangerar träningsutmaningar som passar alla nivåer av löpare där du smidigt kan träna alla pass hemma.  Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars. I alla pass coachar vid dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videos så du enkelt kan träna passen på egen hand hemma.

Vid avklarad träningsutmaning blir du belönad!

I varje träningsutmaning kommer du att få rapportera dina pass och klarar du av utmaningen blir du belönad med det prestigefyllda utmaningsmärket och du har då även ha chans att vinna många fina priser. Alla våra träningsutmaningar är på 3-6 veckor och innehåller oftast 3-4 pass i veckan. Du får dessutom tillgång till vår onlineträning när du kör utmaningarna tillsammans med oss.

Välkommen att hänga med och få en extra inspirationsboost med hjälp av våra träningsutmaningar!

Träningsutmaning som tar din löpning till ny nivå!

Aktuella träningsutmaningar

Vecka 28-31

Sommarutmaningen

I den här utmaningen kommer vi utmana dig på specifika pass som passar extra bra under just sommaren. Utmaningen kommer bestå av tre olika nivåer där vi utmanar dig på 3-4 stycken pass per vecka. Du kommer bland annat få testa på att springa i sand, vatten och peppas att springa på nya fina platser.

Läs mer här!

Vecka 39-43

Höstutmaningen

Höstutmaningen är helt online och här utmanar vi dig på 3-4 pass i veckan under fem veckor. Det kommer vara en stor variation på passen med målet att du ska bli både starkare och uthålligare. För att höja motivationen kommer vi att avsluta utmaningen med ”30 min challenge” där du får se hur långt du hinner att springa på 30 minuter. Detta gör du helt utefter din förmåga och innan kommer du att få gissa hur långt du tror att du hinner. Den som kommer närmast kommer vinna ett fint pris! Är du nybörjare har vi ett nivå specifik för dig och där avslutas utmaningen med en 20 min challenge.

Läs mer här!

Vecka 47-49

Adventsutmaningen

I den här utmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. För att slippa ge dig ut och springa ensam i mörkret har vi tagit fram löpträningspass som du smidigt kan köra hemma inomhus på kvällarna. Vill du hellre springa på kvällspassen så kommer det även finnas pass med ljudfil som du kan köra utomhus.

Vi har dessutom planerat upp effektiva och snabba pass så att du hinner med träningen trots allt julstök. Ett perfekt upplägg för dig som vill få motivation att hålla igång med träningen även under december. Häng med och passa på att avsluta året i toppform!