Stäng

Träningsutmaning – Få inspiration av våra träningsutmaningar!

Alla är välkomna att delta på våra träningsutmaningar!

Vi arrangerar träningsutmaningar som passar alla nivåer av löpare där du smidigt kan träna alla pass hemma.  Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars. I alla pass coachar vid dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videos så du enkelt kan träna passen på egen hand hemma.

Vid avklarad träningsutmaning blir du belönad!

I varje träningsutmaning kommer du att få rapportera dina pass och klarar du av utmaningen blir du belönad med det prestigefyllda utmaningsmärket och du har då även ha chans att vinna många fina priser. Alla våra träningsutmaningar är på 3-6 veckor och innehåller oftast 3-4 pass i veckan. Du får dessutom tillgång till vår onlineträning när du kör utmaningarna tillsammans med oss.

Välkommen att hänga med och få en extra inspirationsboost med hjälp av våra träningsutmaningar!

Träningsutmaning som tar din löpning till ny nivå!

Våra utmaningar

Höstutmaningen

Häng med oss i höstutmaningen och få en rejäl boost i din träning under hösten. För att höja motivationen kommer vi att avsluta utmaningen med ”30 min challenge” där du får se hur långt du hinner att springa på 30 minuter. Detta gör du helt utefter din förmåga och innan kommer du att få gissa hur långt du tror att du hinner. Den som kommer närmast kommer vinna ett fint pris! Självklart får man i denna avslutande del även en ljudfil med extra pepp och energi som kommer göra att du utmanar dig själv till en extra nivå.

Läs mer och anmäl dig här!

Vecka 39-43

Adventsutmaningen

I den här utmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. För att slippa ge dig ut och springa ensam i mörkret har vi tagit fram löpträningspass som du smidigt kan köra inomhus på kvällarna (Du behöver inte gå till ett gym eller ha tillgång till ett löpband) och så kommer vi så klart se till att du kan nyttja dagsljuset om helgerna! Alla kommer kunna vara med oavsett nivå.

Vecka 48-50

Vinterutmaningen 2022

Här trotsar vi vintern med 3-4 pass i veckan under fem veckor. Utmaningen startar med några fystester som du sedan avslutar utmaningen med. Hur mycket starkare och uthålligare kan du bli på fem veckor?

 

Vecka 5 - 9