Träningsutmaningar

Här hittar du information om aktuella samt kommande träningsutmaningar.

Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars.
Alla våra utmaningar passar alla löpare oavsett nivå!

Våra utmaningar:
Tre veckorsutmaningen

Under tre veckor kommer vi här att utmana dig på 3-4 pass i veckan som kommer göra dig både starkare och uthålligare. Anmälan är nu öppen!

3-veckorutmaningen

Vecka 13-15
Vårutmaningen

I vårutmaningen kommer du att utmanas 3-4 pass i veckan under fem veckor där hela utmaningen avslutas med det virtuella loppet Runacademy Open! Den här utmaningen kommer att ge en rejäl boost för din träning i vår.

Anmälan till vårutmaningen öppnas måndagen vecka 17! 

Vecka 19-24
Sommarutmaningen

I den här utmaningen kommer vi utmana dig på specifika pass som passar extra bra under just sommaren. Utmaningen kommer bestå av tre olika nivåer där vi utmanar dig på 3-4 stycken pass per vecka. Du kommer bland annat få testa på att springa i sand, vatten och peppas att springa på nya fina platser.

Vecka 28-31
Höstutmaningen

Häng med oss i höstutmaningen och få en rejäl boost i din träning under hösten. För att höja motivationen kommer vi att avsluta utmaningen med ”30 min challenge” där du får se hur långt du hinner att springa på 30 minuter. Detta gör du helt utefter din förmåga och innan kommer du att få gissa hur långt du tror att du hinner. Den som kommer närmast kommer vinna ett fint pris! Självklart får man i denna avslutande del även en ljudfil med extra pepp och energi som kommer göra att du utmanar dig själv till en extra nivå.

Anmälan till höstutmaningen öppnas upp under vecka 35

Vecka 38-43