Stäng

Träningsutmaning – Få inspiration av våra träningsutmaningar!

Alla är välkomna att delta på våra träningsutmaningar!

Vi arrangerar träningsutmaningar som passar alla nivåer av löpare där du smidigt kan träna alla pass hemma.  Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars. I alla pass coachar vid dig antingen med hjälp av ljudfiler eller videos så du enkelt kan träna passen på egen hand hemma.

Vid avklarad träningsutmaning blir du belönad!

I varje träningsutmaning kommer du att få rapportera dina pass och klarar du av utmaningen blir du belönad med det prestigefyllda utmaningsmärket och du har då även ha chans att vinna många fina priser. Alla våra träningsutmaningar är på 3-6 veckor och innehåller oftast 3-4 pass i veckan. Du får dessutom tillgång till vår onlineträning när du kör utmaningarna tillsammans med oss.

Välkommen att hänga med och få en extra inspirationsboost med hjälp av våra träningsutmaningar!

Träningsutmaning som tar din löpning till ny nivå!

Våra utmaningar

Adventsutmaningen

I den här utmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. För att slippa ge dig ut och springa ensam i mörkret har vi tagit fram löpträningspass som du smidigt kan köra inomhus på kvällarna (Du behöver inte gå till ett gym eller ha tillgång till ett löpband) och så kommer vi så klart se till att du kan nyttja dagsljuset om helgerna! Alla kommer kunna vara med oavsett nivå.

Anmälan är öppen!

Vecka 47-49

Vinterutmaningen 2022

Här trotsar vi vintern med 3-4 pass i veckan under fem veckor. Utmaningen startar med några fystester som du sedan avslutar utmaningen med. Hur mycket starkare och uthålligare kan du bli på fem veckor?

Anmälan öppnar upp vecka 1!

 

Vecka 5 - 9

3-veckorsutmaningen

Under tre veckor kommer vi här att utmana dig på 3-4 pass i veckan som kommer göra dig både starkare och uthålligare.

Vecka 14-16

Vårutmaningen 2022

I vårutmaningen kommer du att utmanas 3-4 pass i veckan under fem veckor där hela utmaningen avslutas med det virtuella loppet Runacademy Open! Den här utmaningen kommer att ge en rejäl boost för din träning i vår.

 

Vårutmaningen
Vecka 20-24