Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Våra läger brukar bli fullbokade så om du vill säkra din plats så är det bra att boka så tidigt som möjligt!


Löparresa till Gran Canaria 2019

Lämna snön och kyla i februari 2019 och följ med oss till ett riktigt äventyr till bergen i Gran Canaria. Passar dig som gillar att uppleva häftig och storslagen natur. HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa.

Läs mer om resan till Gran Canaria


Löparresa till Madeira 2019

Under våren 2019 åker vi tillbaka för att upprepa succén från årets premiärresa till vackra Madeira. En drömresa för alla som gillar vacker natur och fin traillöpning! HÄR kan du se hur det såg ut på 2018 års resa! Anmälan är nu öppen!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL MADEIRA


Tävlingsresa till Prag Halvmaraton 2019

Under våren 2019 kommer vi åter att åka till Prag för att springa en av världens snabbaste halvmaror. Resan kommer att vara 4-7 april 2019! Anmälan är nu öppen!

Läs mer om resan till Prag halvmaraton


Löparresa till Kroatien 2019

En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Resan är en vecka lång och passar alla nivåer av löpare! HÄR kan ni se alla bilder från årets resa. Anmälan är nu öppen!

LÄS MER OM RESAN TILL KROATIEN


Gålö - Stockholms Skärgård

Över Kristi Himmelfärds helg åker vi till Gålö i Stockholms Skärgård för en helg fylld av härlig löpning. Det blir tuffa intervaller blandat med mysturer i de vackra omgivningarna samt löpteknik, styrketräning och yoga för löpare. Gålö är lätt att ta sig till via kommunala medel och vi bor i mysiga stugor vid Gålö Havsbad. Anmälan öppnar inom kort!


Löparresa till Chamonix i Franska Alperna 2019

En riktig drömresa där vi utforskar bergen runt Chamonix med löparskorna på! Här bjuds det på dramatiska vyer och många höjdmeter. Resan kommer att gå 3-7 juli 2019. Bilder från 2018 års resa. Anmälan är nu öppen!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL CHAMONIX


Löparresa till Davos i Schweiziska Alperna 2019

Upplev hur det är att springa i Alperna i Schweiz tillsammans med oss. Fördelen med dessa berg är att det är relativt lättsprungit med inte alltför mycket sten och rötter som gör att resan lämpar sig även till dig som är ny med bergslöpning. Anmäl dig senast den 15 dec för 1000 kr i rabatt på resan!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL DAVOS


Löparläger i Grövelsjön 2019

Följ med på ett av Sveriges största fjälläger där du får upptäcka hur det är att uppleva fjällen i löparskor. Det utlovas mycket löparglädje och fin natur. Lägret anordnas den 15-18 augusti 2019.


England - Peak District

Böljande dalar och fantastisk traillöpning väntar när vi för första gången åker till det natursköna området Peak District i närheten av Manchester. Här springer vi i ganska snäll terräng och resan passar därför bra för dig som inte har så stor vana av traillöpning sedan tidigare. Även du som är van traillöpare kommer att få dig en rejäl utmaning då vi erbjuder olika turer varje dag. Resan går från fredag-måndag den 4-7 oktober 2019. Mer information kommer.


Spanska Solkusten

Vår löparresa till Spanska Solkusten kommer att visa dig att man kan göra annat än spendera lata dagar på stranden. Här får vi äventyr i form av bergslöpning men springer också en hel del intervaller och lär oss mer om både träningslära och löpteknik. Lägg till allt härligt umgänge med likasinnade personer och du har en perfekt vecka! Vi åker i slutet av 2019.