Vill du bli en del av vårt ledarteam?

Vill du hjälpa oss att sprida löparglädje och få fler att komma igång med löpningen? Då kan det passa dig att bli en del av vårt ledarteam. Vi söker nu fler engagerade och passionerade ledare till vårens löpargrupper 2023!

Det viktigaste är inte att du är en snabb löpare utan det är mycket viktigare att du har en stor passion för löpning, samt tycker om att inspirera och sprida kunskap till andra människor. Vi ser även att du behöver vara bekväm med att prata inför en större grupp.

Det spelar inte heller någon roll var du bor. Vi är nyfikna att höra mer om dig ändå och kanske kan det vara aktuellt att starta en grupp på just din ort?

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Intresseanmälan som ledare

 

Vill du hjälpa oss att sprida löparglädje och få fler att komma igång att springa? Då kan det passa dig att bli en del av vårt ledarteam. Vi söker fler engagerade ledare till höstens löpargrupper som startar under vecka 37!  

Det viktigaste är inte att du ska vara snabb som löpare utan mycket viktigare att du har en stor passion för löpning, tycker om att prata med andra människor och inte har något emot att prata inför en grupp.

Alla våra ledare kommer även att ha möjlighet att gå vår löpcoachutbildning som gör dig till diplomerad löpcoach.  Du kommer därmed känna dig väl förberedd och trygg i rollen som ledare när det väl är dags i höst!

Det spelar inte heller någon roll om var du bor. Vi är nyfikna att höra mer om dig ändå och vem vet, kanske kan det vara aktuellt att till och med starta en grupp på just din ort?

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Intresseanmälan som ledare