Presentkort

Vill du ge bort löparglädje till någon som står dig nära? Då är det här den perfekta presenten! Presentkortet gäller på samtliga av våra tjänster: löpargrupper, personlig träning, online-träning, avancerat tröskeltest, träningsutmaningar, löpteknikkurser, resor, samt på våra produkter i Webshopen. Skrolla längst ner på sidan för att välja summa. Du kan även välja ett presentkort som enbart gäller på våra löpargrupper.

Pris: 500-, 1 000-, 1 500-. eller 2 000 kr

Löpargrupper

Vi har löpargrupper på över 100 fysiska orter, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Dessutom finns vi även på Åland samt online! Alla nivåer är välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare.

Läs mer om våra löpargrupper här!

Personlig träning


Vi erbjuder personlig träning från vårt gym i Stockholm. Vi hjälper dig som är helt nybörjare så väl som dig som är erfaren att nå dina mål.

Läs mer om personlig träning hos oss!

Online-träning


Med vår onlineträning får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd!

Läs mer om vår onlineträning här!

Avancerat tröskeltest

Med vårt tröskeltest tar vi fram dina aeroba och anaeroba trösklar samt maxpuls. Med dessa värden skapar vi dina individuella pulszoner samt en personlig träningsanalys.

Läs mer om tröskelestet!

Träningsutmaningar

Att delta i en träningsutmaning är ett perfekt sätt att få extra motivation samtidigt som man blir utmanad att köra nya pass som man inte brukar göra annars.

Läs mer om våra träningsutmaningar!

Löpteknikkurser

Under tre tillfällen får du lära dig grunderna till löpteknik och hur du med enkla medel kan ta din löpning till en ny nivå med en förbättrad teknik.

Läs mer om våra löpteknikkurser!

Resor och löparläger

Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Här hittar du våra resor!

 Om du önskar annan summa eller har frågor kring presentkortet, maila oss på info@runacademy.se