Samarbetspartners

Vi på Runacademy är väldigt stolta över våra samarbeten. I dagsläget samarbetar vi med bland annat Craft, Gococo, Strawberry, Urbanista, Umara och Garmin. Är du intresserad av ett samarbete tillsammans med oss, kontakta oss då genom att maila johanna@runacademy.se.


Craft

Craft har löparskor och löparkläder av hög kvalité. Alla våra ledare är även utrustade med Craft kläder och skor. Som medlem får du 20% på kläder, skor, löparryggsäckar mm. när du handlar via craftsportwear.se

craft-logo - Modeverket | Mode- och sportbranschens rekryteringspartner


Gococo

Gococo är ett strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. Med Gococo på fötterna kan du helt enkelt säga hej då till fler skavsår och blåsor när du är aktiv! De har stödstrumpor, korta löpstrumpor så väl som strumpor inriktade på traillöpning. Som medlem har du 20 % rabatt.


Umara

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson. Båda två är konditionsidrottare med stor förståelse för nutritionen inom uthållighetsidrott. Umara utvecklar den optimerade idrottsnutrition för att hjälpa idrottaren och motionären att prestera på sin individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg, därför är vi på Runacademy jätteglada att samarbeta tillsammans med Umara. Som medlem har du 15% rabatt.


Lumonite

Lumonite är ett finskt varumärke med pannlampor för alla, pannlamporna är enkla att använda, laddningsbara och med hela 5 års garanti. Du som är medlem hos Runacademy får 15 % rabatt hos dem via i deras webshop (Valostore).


Garmin

Garmin tillverkar och utvecklar produkter för alla som älskar outdoor-livet. Garmins produkter har revolutionerat livet för löpare, cyklister, simmare och atleter på alla nivåer. Garmin är hängivna sitt arbete med att utveckla teknologi som hjälper människor att förbli aktiva och prestera bättre. Garmin tror att varje dag är en möjlighet till ”Beat Yesterday”.


Springyard

Hos Springyard hittar du skovårdsprodukter, skotillbehör, sulor och halkskydd. Här finns bland annat broddar av hög kvalité som hjälper dig att springa säkert även under vintern. Som medlem i Runacademy har du 20 % rabatt på broddar och andra produkter hos Springyard.


Urbanista

Urbanista har många olika typer av hörlurar. Både sporthörlurar som är trådlösa, vattentäta, har en hög passform och bra ljudkvalité. De har också hörlurar för vardagsbruk. Hörlurarna finns i många olika modeller och färger. De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Urbanistas sortiment i deras webshop.


Flowlife

Få ut det mesta av sommaren med marknadens bästa återhämtningsprodukter från Flowlife! Flowpillow heat behandlar effektivt trötta och stela muskler och fungerar på hela kroppen. En ordentligt kraftfull massagepistol som designats för att lösgöra spänningar, stimulera fascia och underlätta i återhämtningsprocessen. Ta träningen till nästa nivå genom att utmana din balans, koordination och styrka med årets hetaste och mest innovativa träningsprodukt: en Flowtank!
De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Flowlifs sortiment i deras webshop. Den går ej att kombinera med andra rabatter.


Ortho Momevent

Glädje i varje rörelse! Vi suddar ut gränserna så du kan uppleva mer. Vi tror att otroliga saker händer när människor är aktiva. Att få njuta av varje rörelse och sina passioner gör inte bara att vi mår bra, utan gör även livet mer njutbart. Att sudda ut gränserna för vad kropp och sinne kan göra möjliggör vår fulla potential för att kunna utforska mer och upptäcka som aldrig förr. Upptäck en holistisk väg till hälsa genom våra produkter inom sulor, aktivitets solglasögon, aktiv rehab och hemma-träning. Våra produkter är utformade för optimal rörelse och återhämtning för att stödja din vardag och aktiva livsstil för att höja ditt välmående.
Som medlem hos Runacademy får du 20% rabatt på OMs sortiment i deras webbshop.


Strawberry

Strawberry är en portal till ett brett utbud av hotell, mötes- och konferensfaciliteter, restauranger och spa, samt unika förmåner och partnerskap för medlemmarna. Med över 225 hotell i Norden erbjuder man hotellkedjorna Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® och Clarion Collection® Hotel och fler än 40 fristående hotell. Genom app och webbsida får gäster och medlemmar tillgång till ett universum av möjligheter, med löftet om att göra livet mer
meningsfullt, fyllt av spännande upplevelser.

Som medlem i Runacademy erbjuds du 20% rabatt på hotell när du reser på tävlingar samt 15% på övriga privata resor.


BIOpH+

Alla löpare vet hur viktigt det är med god fothälsa. Problem såsom sprickor eller förhårdnader på fötterna kan försämra löpningen enormt. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda er rabatt på produkter från BIOpH+ som forskar och utvecklar produkter för en förbättrad fothälsa. BIOpH+ Footcare är en medicinteknisk behandling som reducerar symptomen vid fotsvamp, hälsprickor och förhårdnader redan efter en vecka. Filosofin bygger på att huden i grunden har en utmärkt förmåga att förhindra infektioner, läka och reparera sig själv och att det ofta handlar om att ta bort det som inte ska vara på huden för att ge den bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb. Behandlingen, som är ett fotbad, är enkel, behaglig och skonsam, där produkten i kontakt med vatten bildar en reaktion som rengör och exfolierar. Alla våra medlemmar får 25 % rabatt på deras produkter.


Arninge Rehab

Får du ont när du springer? Då hjälper vi dig!

Naprapat Magnus Hård på Arninge Rehab i Täby har arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå (Djurgården, Nacka och Spårvägen). Han har även varit naprapat för svenska friidrottslandslaget. Mottagningen ligger i Arninge, Täby. Som medlem i Runacademy får du 100 kr rabatt/besök. Varmt välkommen!


Airtrim

Skydda dina luftrör mot kall och torr luft genom att använda Airtrim andningsmask när det är kallt ute. Airtrim gör att du utan ansträngning kan promenera, träna och vara utomhus längre stunder vintertid. Som medlem i Runacademy har du 15 % rabatt på Airtrim-produkter hos Airtrim.


Sorun

Sorun är en helt ny produkt, ett personlarm utvecklat för löpare. Sorun är skapad för att ge dig en friare och tryggare upplevelse i spåret, så att du kan njuta fullt ut av din löpning oavsett tid och plats, utan distraktioner eller begränsningar.

Sorun är tack vare sin unika placering, på din löpsko, alltid med och alltid tillgänglig. Ett enkelt stamp med andra foten utlöser ett högt ljudlarm vilket desorienterar förövare och påkallar omgivningens uppmärksamhet. ”
Som medlem i Runacademy har du 20 % rabatt på Sorun.


Access Rehab

Rehab är en specialistklinik med naprapater inriktade på idrottsskador. Som medlem i Runacademy erbjuds du 10 % rabatt på behandlingar. Access Rehab finns i Hammarbysjöstad i Stockholm samt i Karlskrona och Östersund.


Camp Pro

Camp Pro är specialister på idrottsrelaterade skador. Till Camp Pro kan du vända dig för diagnostik, rehabilitering av idrottsskador samt även få hjälp att förebygga skador. De erbjuder individuellt utprovade fotbäddar och flera kvalificerade behandlingar. På Camp Pro finns det såväl fysioterapeut, kiropraktor, athletic trainer och ortopedtekniker.
Som medlem i Runacademy har du 10 % rabatt på deras behandlingar hos fysioterapeut, kiropraktor och naprapat.