Vi på Runacademy är väldigt stolta över våra samarbeten. I dagsläget samarbetar vi med bland annat Salomon, Nordic Choice hotels, Stadium, Urbanista, Umara och Polar. Är du intresserad av ett samarbete tillsammans med oss, kontakta oss då på johanna@runacademy.se.

 

Salomon

 

Salomon har löparskor och löparkläder av hög kvalité. Alla våra ledare är även utrustade med Salomon kläder och skor. Som medlem får du 20% på kläder, skor, löparryggsäckar mm. när du handlar via salomon.com

Primary-Logo.black_salomon_denhär

 


Nordic Choice Hotels

Nordic Choice hotell är nordens största hotellkedja och äger bland annat hotellen Quality Hotel, Clarion hotel, Comfort hotel. Som medlem i Runacademy erbjuds du 20% rabatt på hotell när du reser på tävlingar samt 15% på övriga privata resor.

logga hemsida

 


Stadium

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium och Stadium Outlet har företaget cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som sedan starten 1995 har aktiverat över 100 000 barn och ungdomar och skänkt över 65 mkr till föreningslivet. Koncernen har närmare 3 500 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen var ca 7 miljarder SEK ex moms under det brutna verksamhetsåret 20/21 .
Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.


Umara

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson. Båda två är konditionsidrottare med stor förståelse för nutritionen inom uthållighetsidrott. Umara utvecklar den optimerade idrottsnutrition för att hjälpa idrottaren och motionären att prestera på sin individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg, därför är vi på Runacademy jätteglada att samarbeta tillsammans med Umara. Som medlem har du 15% rabatt.


Polar

Polar är de absolutaste vassaste inom pulsmätning och har ett omfattande sortiment av pulsklockor, aktivitetsmätare och pulsmätare till både nybörjare och erfarna löpare. Med hjälp av en pulsklocka får du mer motivation, inblick i din träning och kan träna mycket mera effektivt. Alla våra medlemmar har 15 % rabatt på Polars produkter.


Urbanista

Urbanista har många olika typer av hörlurar. Både sporthörlurar som är trådlösa, vattentäta, har en hög passform och bra ljudkvalité. De har också hörlurar för vardagsbruk. Hörlurarna finns i många olika modeller och färger. De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Urbanistas sortiment i deras webshop.

 


Flowlife

Få ut det mesta av sommaren med marknadens bästa återhämtningsprodukter från Flowlife! Flowpillow heat behandlar effektivt trötta och stela muskler och fungerar på hela kroppen. En ordentligt kraftfull massagepistol som designats för att lösgöra spänningar, stimulera fascia och underlätta i återhämtningsprocessen. Ta träningen till nästa nivå genom att utmana din balans, koordination och styrka med årets hetaste och mest innovativa träningsprodukt: en Flowtank!
De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Flowlifs sortiment i deras webshop. Den går ej att kombinera med andra rabatter.

 


BIOpH+

Alla löpare vet hur viktigt det är med god fothälsa. Problem såsom sprickor eller förhårdnader på fötterna kan försämra löpningen enormt. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda er rabatt på produkter från BIOpH+ som forskar och utvecklar produkter för en förbättrad fothälsa. BIOpH+ Footcare är en medicinteknisk behandling som reducerar symptomen vid fotsvamp, hälsprickor och förhårdnader redan efter en vecka. Filosofin bygger på att huden i grunden har en utmärkt förmåga att förhindra infektioner, läka och reparera sig själv och att det ofta handlar om att ta bort det som inte ska vara på huden för att ge den bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb. Behandlingen, som är ett fotbad, är enkel, behaglig och skonsam, där produkten i kontakt med vatten bildar en reaktion som rengör och exfolierar. Alla våra medlemmar får 10 % rabatt på deras produkter.

 


Access Rehab

Access Rehab är en specialistklinik för idrottare och motionärer.

Viktigt för dem är att det ska vara enkelt att besöka dem. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont hos några av Sveriges bästa naprapater och fysioterapeuter i Stockholm, Karlskrona, Östersund och Malmö. Allihop med samma ambition som våra idrottare – att prestera på topp. Som medlem i Runacademy erbjuds du 10 % rabatt på behandlingar och 15 % på massage.

access rehab_logo

 


Arninge Rehab

Får du ont när du springer? Då hjälper vi dig!

Naprapat Magnus Hård på Arninge Rehab i Täby har arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå (Djurgården, Nacka och Spårvägen). Han har även varit naprapat för svenska friidrottslandslaget. Mottagningen ligger i Arninge, Täby. Som medlem i Runacademy får du 100 kr rabatt/besök. Varmt välkommen!

 


Enertor

Enertor® gör sulor som hjälper dig att hålla dig skade- och smärtfri. Sulorna använder ett patenterat material kallat D3O® som dämpar stötarna och på så sätt minskar betalastningen som uppstår när man springer. Världens snabbaste sprinter Usain Bolt och fjolårets vinnare av London Marathon, Vivian Cheruiyot, är bland annat nöjda användare av sulorna. Som medlem har du 20% rabatt på deras produkter.