Samarbetspartners

Vi på Runacademy är väldigt stolta över våra samarbeten. I dagsläget samarbetar vi med bland annat Salomon, Stadium, Gococo, Nordic Choice hotels, Urbanista, Umara och Polar. Är du intresserad av ett samarbete tillsammans med oss, kontakta oss då på johanna@runacademy.se.

 

Salomon

Salomon har löparskor och löparkläder av hög kvalité. Alla våra ledare är även utrustade med Salomon kläder och skor. Som medlem får du 20% på kläder, skor, löparryggsäckar mm. när du handlar via salomon.com

Primary-Logo.black_salomon_denhär


Stadium

Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium och Stadium Outlet har företaget cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som sedan starten 1995 har aktiverat över 100 000 barn och ungdomar och skänkt över 65 mkr till föreningslivet. Koncernen har närmare 3 500 anställda och ägs av familjen Eklöf. Omsättningen var ca 7 miljarder SEK ex moms under det brutna verksamhetsåret 20/21 .
Med en vision om att aktivera världen vill Stadium inspirera till ett aktivt liv för alla.


Gococo

Gococo är ett strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. Med Gococo på fötterna kan du helt enkelt säga hej då till fler skavsår och blåsor när du är aktiv! De har stödstrumpor, korta löpstrumpor så väl som strumpor inriktade på traillöpning. Som medlem har du 20 % rabatt.


Umara

Umara grundades 2013 av Biomedicinarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson. Båda två är konditionsidrottare med stor förståelse för nutritionen inom uthållighetsidrott. Umara utvecklar den optimerade idrottsnutrition för att hjälpa idrottaren och motionären att prestera på sin individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg, därför är vi på Runacademy jätteglada att samarbeta tillsammans med Umara. Som medlem har du 15% rabatt.


Garmin

Garmin tillverkar och utvecklar produkter för alla som älskar outdoor-livet. Garmins produkter har revolutionerat livet för löpare, cyklister, simmare och atleter på alla nivåer. Garmin är hängivna sitt arbete med att utveckla teknologi som hjälper människor att förbli aktiva och prestera bättre. Garmin tror att varje dag är en möjlighet till ”Beat Yesterday”.


Springyard

Hos Springyard hittar du skovårdsprodukter, skotillbehör, sulor och halkskydd. Här finns bland annat broddar av hög kvalité som hjälper dig att springa säkert även under vintern. Som medlem i Runacademy har du 20 % rabatt på broddar och andra produkter hos Springyard.


Urbanista

Urbanista har många olika typer av hörlurar. Både sporthörlurar som är trådlösa, vattentäta, har en hög passform och bra ljudkvalité. De har också hörlurar för vardagsbruk. Hörlurarna finns i många olika modeller och färger. De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Urbanistas sortiment i deras webshop.


Flowlife

Få ut det mesta av sommaren med marknadens bästa återhämtningsprodukter från Flowlife! Flowpillow heat behandlar effektivt trötta och stela muskler och fungerar på hela kroppen. En ordentligt kraftfull massagepistol som designats för att lösgöra spänningar, stimulera fascia och underlätta i återhämtningsprocessen. Ta träningen till nästa nivå genom att utmana din balans, koordination och styrka med årets hetaste och mest innovativa träningsprodukt: en Flowtank!
De har något som passar alla! Du som medlem hos Runacademy har 30 % rabatt på hela Flowlifs sortiment i deras webshop. Den går ej att kombinera med andra rabatter.


Silva

Silva har ett brett utbud på olika pannlampor för olika ändamål, deras serie Trail Runner Free är en lätt och smidig pannlampa för alla som älskar att springa. Dess egenskaper och ljusbild är optimerade för löpning och tack vare Free Technology så slipper du irriterande sladdar. Som medlem får du 20% rabatt


Nordic Choice Hotels

Nordic Choice hotell är nordens största hotellkedja och äger bland annat hotellen Quality Hotel, Clarion hotel, Comfort hotel. Som medlem i Runacademy erbjuds du 20% rabatt på hotell när du reser på tävlingar samt 15% på övriga privata resor.

logga hemsida


VÄN

VÄN är ett svenskt varumärke med skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter som är vänliga mot både människor och miljö. Ett medvetet val för alla som lever ett aktivt vardagsliv. Som medlem i Runacademy har du 15% rabatt på deras sortiment.


BIOpH+

Alla löpare vet hur viktigt det är med god fothälsa. Problem såsom sprickor eller förhårdnader på fötterna kan försämra löpningen enormt. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda er rabatt på produkter från BIOpH+ som forskar och utvecklar produkter för en förbättrad fothälsa. BIOpH+ Footcare är en medicinteknisk behandling som reducerar symptomen vid fotsvamp, hälsprickor och förhårdnader redan efter en vecka. Filosofin bygger på att huden i grunden har en utmärkt förmåga att förhindra infektioner, läka och reparera sig själv och att det ofta handlar om att ta bort det som inte ska vara på huden för att ge den bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb. Behandlingen, som är ett fotbad, är enkel, behaglig och skonsam, där produkten i kontakt med vatten bildar en reaktion som rengör och exfolierar. Alla våra medlemmar får 10 % rabatt på deras produkter.


Arninge Rehab

Får du ont när du springer? Då hjälper vi dig!

Naprapat Magnus Hård på Arninge Rehab i Täby har arbetat med idrottsmedicin för fotbollslag på elitnivå (Djurgården, Nacka och Spårvägen). Han har även varit naprapat för svenska friidrottslandslaget. Mottagningen ligger i Arninge, Täby. Som medlem i Runacademy får du 100 kr rabatt/besök. Varmt välkommen!


Airtrim

Skydda dina luftrör mot kall och torr luft genom att använda Airtrim andningsmask när det är kallt ute. Airtrim gör att du utan ansträngning kan promenera, träna och vara utomhus längre stunder vintertid. Som medlem i Runacademy har du 15 % rabatt på Airtrim-produkter hos Airtrim.


Sorun

Sorun är en helt ny produkt, ett personlarm utvecklat för löpare. Sorun är skapad för att ge dig en friare och tryggare upplevelse i spåret, så att du kan njuta fullt ut av din löpning oavsett tid och plats, utan distraktioner eller begränsningar.

Sorun är tack vare sin unika placering, på din löpsko, alltid med och alltid tillgänglig. Ett enkelt stamp med andra foten utlöser ett högt ljudlarm vilket desorienterar förövare och påkallar omgivningens uppmärksamhet. ”
Som medlem i Runacademy har du 20 % rabatt på Sorun.


Access Rehab

Rehab är en specialistklinik med naprapater inriktade på idrottsskador. Som medlem i Runacademy erbjuds du 10 % rabatt på behandlingar. Access Rehab finns i Hammarbysjöstad i Stockholm samt i Karlskrona och Östersund.


Camp Pro – Hornstull

Camp pro är specialister på idrottsrelaterade skador. Till Camp Pro i Hornstull kan du vända dig för diagnostik, rehabilitering av idrottsskador samt även få hjälp att förebygga skador. De erbjuder individuellt utprovade fotbäddar och flera kvalificerade behandlingar. På Camp Pro finns det såväl fysioterapeut, kiropraktor, athletic trainer och ortopedtekniker.
Som medlem i Runacademy har du 10 % rabatt på alla produkter i butiken samt även på behandlingar i deras klinik. Camp Pro Hornstull hittar du på Hornsgatan 164 (T-Bana Hornstull).