Samarbetspartners

Vi på Runacademy är väldigt stolta över våra samarbeten. I dagsläget samarbetar vi med bland annat Salomon, Nordic Choice hotels, Midnattsloppet och Löplabbet. Är du intresserad av ett samarbete tillsammans med oss, kontakta oss då på info@runacademy.se.

 

Salomon

 

Primary-Logo.black_salomon_denhär

Salomon har löparskor och löparkläder av hög kvalité. Alla våra ledare är även utrustade med Salomon kläder och skor. Som medlem får du 20% på kläder, skor, löparryggsäckar mm. när du handlar via salomon.com

 


 

Nordic Choice Hotels

logga hemsida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic Choice hotell är nordens största hotellkedja och äger bland annat hotellen Quality Hotel, Clarion hotel, Comfort hotel. Som medlem i Runacademy erbjuds du 20% rabatt på hotell när du reser på tävlingar samt 15% på övriga privata resor.

 


Löplabbet

löplabbet upprätt

 

Löplabbet hjälper dig att välja rätt skor och utrustning och ge dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Som medlem får du 15% (exklusive elektronik och tjänster) samt 20% på Salomon produkter.

 


Midnattsloppet

logo-black

 

 

 

Midnattsloppet är Sveriges största milslopp och arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö. Runacademy är officiell träningspartner till loppet och vi kommer lotta ut över 50 startplaster till loppet bland våra medlemmar.

 

 


Idrottsskadecentrum

2_image004-300x120

Idrottsskadecentrum är naprapater som är inriktade mot idrottare. Vi utgår från ISC på våra träningar på Kungsholmen och alla våra medlemmar får 20% rabatt på behandlingarna hos dem.

 


Access Rehab

access rehab_logo

Access Rehab är en specialistklinik för idrottare och motionärer.

Viktigt för dem är att det ska vara enkelt att besöka dem. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont hos några av Sveriges bästa naprapater och fysioterapeuter i Stockholm, Karlskrona, Östersund och Malmö. Allihop med samma ambition som våra idrottare – att prestera på topp. Som medlem i Runacademy erbjuds du 10 % rabatt på behandlingar och 15 % på massage.