Vi på Runacademy är väldigt stolta över våra samarbeten. I dagsläget samarbetar vi med bland annat Salomon, Nordic Choice hotels, Lidingöloppet, Access Rehab och Löplabbet. Är du intresserad av ett samarbete tillsammans med oss, kontakta oss då på info@runacademy.se.

 

Salomon

 

Salomon har löparskor och löparkläder av hög kvalité. Alla våra ledare är även utrustade med Salomon kläder och skor. Som medlem får du 20% på kläder, skor, löparryggsäckar mm. när du handlar via salomon.com

Primary-Logo.black_salomon_denhär

 


Nordic Choice Hotels

Nordic Choice hotell är nordens största hotellkedja och äger bland annat hotellen Quality Hotel, Clarion hotel, Comfort hotel. Som medlem i Runacademy erbjuds du 20% rabatt på hotell när du reser på tävlingar samt 15% på övriga privata resor.

logga hemsida

 


Lidingöloppet

Lidingöloppet omfattar över 20 olika lopp, i olika delar av Sverige och under stora delar av året. För motionärer och elitidrottare, från de yngsta till de äldsta, för dig som springer, cyklar går eller tar dig fram i rullstol.
Lidingöloppet ägs och arrangeras av de två idrottsföreningarna IFK Lidingö SOK och IFK Lidingö Friidrott
Sedan 1982 är Lidingöloppet noterat i Guinness Rekordbok som världens största terränglopp med cirka 60 000 deltagare varje år. Tillsammans med Vasaloppet/Engelbrektsloppet, Vätternrundan och Vansbrosimningen ingår TCS Lidingöloppet i En Svensk Klassiker.

Utöver TCS Lidingöloppet 30 arrangeras Rosa Bandetloppet, TCS Lidingöloppet 15, Lidingö På Gång, TCS LidingöRuset och TCS LidingöRullet, TCS Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen.


Löplabbet

Löplabbet hjälper dig att välja rätt skor och utrustning och ge dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Som medlem får du 20% (exklusive elektronik och tjänster).

 


Access Rehab

Access Rehab är en specialistklinik för idrottare och motionärer.

Viktigt för dem är att det ska vara enkelt att besöka dem. Inga långa köer eller krav på remiss. Snabb hjälp när du har ont hos några av Sveriges bästa naprapater och fysioterapeuter i Stockholm, Karlskrona, Östersund och Malmö. Allihop med samma ambition som våra idrottare – att prestera på topp. Som medlem i Runacademy erbjuds du 10 % rabatt på behandlingar och 15 % på massage.

access rehab_logo