Kontakta oss

Har du frågor, funderingar, förslag på förbättringar eller något annat du vill berätta för oss? Vad det än må vara, tveka inte höra av dig!

Vi rekommenderar att du i första hand mejlar oss till info@runacademy.se. Vi försöker svara inom ett dygn, men inte under helger eller andra röda dagar.

Om du har något som kräver snabbt svar kan du ringa eller skicka ett sms till oss på 070-359 73 38, men det är inte alltid som vi har möjlighet att svara på telefon. Störst chans att nå oss är mellan 9:00-16:00.

Du kan även komma i kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi svarar alltid så snart som vi har möjlighet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi ska kontakta dig.

Kontaktuppgifter

Email: info@runacademy.se
Telefonnummer: 070-359 73 38
Besöksadress: Sjövikskajen 34 på Liljeholmskajen i Stockholm
Adress för post: Runacademy, Årgångsgatan 1, 11757 Stockholm.

Hitta till oss

Vårt huvudkontor är precis vid vattnet på Liljeholmskajen på Sjövikskajen 34. Åker du kommunalt tar du dig lättast till Liljeholmen med tunnelbanan eller Årstaberg med pendeltåget. Det är sen cirka 10 minuters promenad. Det är annars enkelt att ta sig hit med bil men svårare att hitta parkeringsplatser. Vi hänvisar då till parkeringsplatser på gatorna i området eller i Bergsrumsgaraget.

För en större karta klicka på bilden nedan.

karta sjovikskajen