Provträna med Runacademy

Välkommen till våra kostnadsfria prova-på-pass som vi arrangerar under vecka 11. Det här är ett perfekt tillfälle att testa på hur det är att springa med våra löpargrupper

När?

Alla våra provträningar kommer att ske under vecka 11 mellan måndag 14 mars till torsdag 17 mars.

Hur kommer passet att gå till?

Vi inleder med en gemensam uppvärmning där du bland annat får prova på olika löpskolningsövningar. Passet kommer sedan att fortsätta med en fartlek som består av kortare intervaller. Vi avslutar passet med nedjogg och avslutande övningar.

Alla är välkomna att vara med!

Precis som i våra löpargrupper så är alla nivåer av löpare välkomna. Vi anpassar träningen så både nybörjare så väl som mer erfarna löpare kan vara med.

Vilka orter kommer att ha prova på pass?

Vi kommer ha gratis provträningar på alla våra orter under vecka 11. Du hittar våra orter längre ner här på denna sida.

Vi kör även prova-på-pass online!

För dig som är intresserad av vår löpargrupp online eller inte kan delta på vårt fysiska träningspass så går det bra att även delta online. Du kommer då få en ljudfil där vi coachar dig igenom hela passet. Anmäl dig till vår ort online om du är intresserad av att testa vårt digitala pass.

Hur anmäler jag mig till prova på passet?

Passen kostar ingenting men det underlättar för oss att veta hur många som kommer. Längst ner på denna sida hittar du ett anmälningsformulär till passen. Vårens löpargrupper startar sedan under vecka 12 i mitten av mars.