Provträna med Runacademy

Välkommen till våra kostnadsfria prova-på-pass som vi arrangerar under vecka 35. Det här är ett perfekt tillfälle att testa på hur det är att springa med våra löpargrupper

Löpning - Glada människor springer

När?

Alla våra provträningar kommer att ske veckan innan löpargrupperna startar under vecka 35 mellan måndag 30 augusti till torsdag 2 september.

Hur kommer passet att gå till?

Vi inleder med en gemensam uppvärmning där du bland annat får prova på olika löpskolningsövningar. Passet kommer sedan att fortsätta med en fartlek som består av kortare intervaller. Vi avslutar passet med nedjogg och avslutande övningar.

Alla är välkomna att vara med!

Precis som i våra löpargrupper så är alla nivåer av löpare välkomna. Vi anpassar träningen så både nybörjare så väl som mer erfarna löpare kan vara med.

Vilka orter kommer att ha prova på pass?

Vi kommer ha gratis provträningar på alla våra orter under vecka 35. Du hittar vilka orter längre ner här på denna sida.

Med anledning av corona

Eftersom träningarna är utomhus, vi kommer att hålla oss till små grupper samt ser till att hålla avstånd på passen gör att smittspridningen på våra träningar är minimal. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar dessutom till att fortsätta med motion utomhus i små grupper under pandemin då träning är viktigt för folkhälsan. HÄR kan du läsa mer om hur vi förhåller oss till Covid-19.

Hur anmäler jag mig till prova på passet?

Passen kostar ingenting men det underlättar för oss att veta hur många som kommer. Längst ner på denna sida hittar du ett anmälningsformulär till passen. Höstens löpargrupper startar sedan under vecka 36 i mitten av september.

 

Prova-på-pass (v.35):
 

Prova-på-passen har redan varit