Stäng star

Onlineträning – träna smidigt hemma!

Med vår onlineträning får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd. Träna hemma på dina villkor!

Träna hemma med vår träningsbank!

I vår onlineträning får du tillgång till vår träningsbank med allt från olika intervallpass till styrkepass och yoga.  Alla våra pass förklaras tydligt med video och det finns även ljudfilspass där vi coachar dig i löparspåret. Med över 100 tillgängliga pass i vår onlineträning garanterar vi att det finns något som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på. Med vår träningsbank blir det smidigt att träna hemma på dina villkor.

Träna hemma med vår onlineträning!

Musikpass som gör det enklare att träna hemma!

I vår onlineträning finns det musikguidade pass där du blir coachad via en ljudfil tillsammans med peppande musik. Alla pass i vår onlineträning består av olika intervaller där vi även ger tips att tänka på när det kommer till löpteknik och vilken fart du ska hålla. Det gör att intervaller blir mycket enklare att träna hemma.

I vår onlineträning ingår ljudfilspass som gör hemmaträning smidig!
Träningsprogram för löpning gör hemmaträning lättare

Träningsprogram - gör onlineträningen smidig!

I vår onlineträning har vi träningsprogram för alla nivåer av löpare. Här finns träningsprogram för nybörjare, träningsprogram för att bli bättre på milen, såväl som halvmarathon, marathon eller lidingölöppet. Alla våra träningsprogram anpassas efter dina förutsättningar och om du är man eller kvinna. Du kommer själv få svara på några frågor som träningsprogrammen grundar sig på. I alla träningsprogram ingår filmade styrkepass så väl som ljudfilspass för löpning som gör träningen hemma roligare och enklare!

I våra träningsprogram är det också smidigt att rapportera sina pass och du får statistik över antalet kilometrar och antalet timmar som du tränar varje vecka. Du kommer även kunna rapportera kommentarer om olika pass som du smidigt kan gå tillbaka till och använda som din träningsdagbok. Med hjälp av våra träningsprogram kommer du få en större struktur och variation på träningen som gör att det blir enkelt att träna hemma.

 
Onlineträning - Vi ökar även din kunskap!

I vår onlineträning ingår även en kunskapsbank!

I vår onlineträning finns det dessutom en kunskapsbank med artiklar om träningslära, träningsplanering, styrketräning, löparskador, löpteknik, kost, mental träning med mera. Med hjälp av vår kunskapsbank får du inspiration och ny kunskap som gör hemmaträningen roligare. Se vilka typa av artiklar som du hittar i vår kunskapsbank.

Onlineträning med mycket kunskap och inspiration!

 

I vår onlineträning får du dessutom

Bli medlem