Ledare Älvsjö


Carina Sundén

Carina började löpträna år 2008, utbildade sig till PT 2013 och gick löpledarutbildning på Bosön året efter. Hon har sprungit Stockholm maraton och Lidingöloppet flertalet gånger. Sommaren 2019 deltog hon i BAMM50 där man i lag orienterar under två dagar med övernattning på fjället. Carina har drivit egna löpgrupper i Älvsjöskogen mellan 2014-2016 och även hållit i Bootcamp. Nu ser hon fram emot att coacha alla i Runacademy Älvsjö.


Katarina Gunsell

Katarina är en glad och seriös motionslöpare. Katarinas styrka är att springa lite längre distanser som Lidingöloppet och Maraton. I löpningen drivs Katarina  av den glädjen och styrkan som löpningen ger. Hon vill dela med sig till andra hur löpningen kan bidra till bättre hälsa, starkare kropp, fin gemenskap och glädje.


Jessica Franzén

Jessica har tidigare tränat med Runacademy i några år. Hon har sprungit flera maror och halvmaror och har framförallt Stockholm maraton som mål och morot med sin träning. Hon springer inte för att springa snabbt, utan för att hålla igång och för att hon får så många positiva effekter utav löpningen. Jessica är även utbildad ungdomstränare inom friidrotten.


Helena Nylander

Helena började springa i vuxen ålder och gick snabbt från att inte gilla löpning till att bli totalt frälst löparnörd! Hon har sprungit alltifrån Stockholm Marathon och Lidingöloppet. Helena är både utbildad personlig tränare och löpcoach via Tränarakademin.


Terese Ahlström

Terese har varit med i Runacademy Älvsjö sedan starten. Hon är utbildar sig som Kost- & hälsocoach på Paleo Institute och har ett gediget intresse för kost och hälsa. Hon har tidigare varit ledare inom cirkelfys på sin arbetsplats samt fystränare för sin ena sons BMX-träning.


Tomas Ledell

Tomas är i botten utbildad friidrottstränare samt under många år tränare för friidrottare. Personligen har han sysslat med löpning i över 40 år och har genomfört ett par maraton samt halvmaratonlopp. Tomas vill ge deltagarna ett positivt ansikte till att använda löpning som ”röra på sig” i sin livsstil.


Malin Cederth Wahlström

Malin har sprungit coachat i Runacademy under många terminer och förutom som ledare i Älvsjö varit ledare i Liljeholmen och Vasastans löpargrupp. Hon har gjort resan från en typisk ensamlöpare till att verkligen njuta av att springa med andra och upptäcka nya platser via löpningen. Malin ser framemot att få sprida löparglädje och kunskap till alla i löpargruppen!


Sofia Gutå

Sofia har sprungit regelbundet i över 10 år och tycker det är roligt att i löpningen kunna utmana sig på olika distanser och springa i olika miljöer.
Som ledare har Sofia arbetat som gruppträningsinstruktör i över 15 år med flertalet olika träningsutbildningar i bagaget. Hon ser framemot att träffa andra personer som brinner för löpning och att få inspirera till träningsglädje.