Ledare Nödinge

Frida Ström

Frida har sprungit sedan äldre tonåren då en knäskada satte stopp för hennes idrottande i handboll. Hon har sedan dess sprungit regelbundet året om men de senaste åren fokuserat på löpträning för att utvecklas och bli snabbare. Hon har sprungit Göteborgsvarvet 11 gånger och hennes bästa tid är den senaste med 1:38. Hälsa och träning ligger Frida varmt om hjärtat och hon är så kallad ”Friskvårdsinspiratör” på hennes arbete.


Christer Niland

Christer började med löpning för tio år sedan, han gillade inte löpning men blev utmanad att börja. Sedan dess har han varit deltagare i Runacademy, sprungit midnattsloppet köpt en pulsklocka och gillar att springa. Christer har stor erfarenhet av ledarskap då han arbetar som chef sedan 12 år tillbaka och har flera uppdrag i föreningar. Han drivs av att inspirera andra att börja löpträna men också att utveckla sin löpträning, på samma sätt som han själv lyfte sig från sofflocket för ett antal år sedan.


Anna-Karin Johansson

Anna-Karin har sprungit de senast 10 åren. I början av 2000-talet var hon Spinninginstruktör och nu har hon även gått några kurser i löpteknik. Hon tycker det är jättekul att få vara med och se andra utvecklas och känna glädjen i att göra det tillsammans.


Päivi Rizk

Päivi har sprungit lopp från 800 meter till maratondistans genom åren. Hon har testat på Backyard ultra trail lopp och är mer och mer nyfiken på ultra långlopp. Hon vill som ledare inspirera andra människor att komma igång och fortsätta med sin träning samt hjälpa andra utvecklas.


Thomas Forsberg

Thomas har mångårig erfarenhet av löpning där Halvmarathon är favoritdistansen. Han ser framemot att få fler att hitta tjusningen med löpning tillsammans i Nödinge löpargrupp.