Ledare Åre/ Duved

Helena Saarela 

Helena har motionssprungit sedan 2008 och även sprungit en hel del lopp. Hon har sprungit 40 minuter på milen och 1.30 på halvmaraton. Hon har en 15:e plats på Salomon 27k Kia fjällmaraton samt en femte plats på höga kusten 43 km. Helena har flera ledarutbildningar i löpning, träning och hälsa. Hon tycker att det ska bli jättekul att få sprida löparglädje i Åre!
Hon ser framemot att få bidra med positiv energi och kunskap samt att se löpare på alla nivåer ha roligt och utvecklas.


Niclas Sjögren

Niclas har varit med som ledare sen starten hösten 2013. Han är en av Sveriges främsta veteranlöpare med meriter som guld på terräng-SM guld på SM på 10km asfalt, VM-guld i snöskolöpning i M40 samt en meriterande 24:e plats på Lidingöloppet på tiden 1,50,15. Som ledare gillar Niclas att dela med sig av tekniktips.


Peter Lillbacka

Peter började med löpning 2015 och har sedan dess hunnit springa flera ultralopp, Lidingöloppet samt fjällmaraton i Idre. Han har erfarenhet av att vara ledsagare och ser fram emot att få vara med och peppa andra löpare till att utvecklas i höst.


Hector Haines

Hector är en löpare med stor vana av att springa i bergen, han har tävlat internationellt inom mountain running, skyrunning och orientering. Hector har en utbildning som Orienteringsledare. Han ser framemot att hjälpa deltagarna att motivera dem och se till att de utvecklas inom löpning, framförallt att de kanske lär sig att de kan prestera mer än vad de tror.