Ledare Tygelsjö

Elina Sundberg

Elina har sprungit sedan hon var 10 år och löpning har alltid funnits nära till hands. Elina Drivs av att få leda och inspirera andra till löpningen som hon själv älskar.


Anna Dal Santo

Som ledare har Anna erfarenhet av att vara tränare för barngymnastik samt leder ofta pass på jobbet när de har avdelningsdagar. Anna vill skapa löparintresse för dem som inte redan är fast. Samt se glädje, gemenskap och peppa andra!


Gunnar Bange

Gunnar är legitimerad sjuksköterska och har arbetat med förebyggande hälsofrämjande insatser riktat mot ungdomar. Han ser fram emot att ge sitt löpintresse en nytändning och att kunna göra detta tillsammans med andra.


Sara Mauritzson

Sara har ”alltid” sprungit och är uppvuxen i Gällivare i Norrbotten i en familj som hållit på mycket med idrott, och där fysisk aktivitet alltid varit ett naturligt inslag. På vintern längdskidor, på sommaren löpning. Oavsett var hon har bott i Sverige eller utomlands så har löparskorna varit med. Det bästa med att vara ledare tycker hon är glädjen man får av att springa i grupp och att peppa andra.


Julia Dahlqvist

Julia har lång erfarenhet av coachning och har instruerat och gått utbildningar i många olika träningsformer så som aerobic, spinning och poweryoga. Till vardags arbetar Julia som läkare och har doktorerat i muskelsjukdomar och hållit i träning för denna patientgrupp. Som löpledare i Runacademy är det bästa gemenskapen man får tillsammans i gruppen.


Lis Örnhed

Lis älskar löpning och att utmana sig själv på olika utmaningar och distanser. Hon har sprungit lopp från 400 meter till maratondistansen. Hon har dessutom sprungit tvärs över hela skåne på 3,5 dag! Lis gillar det sociala med löpning, att träna tillsammans och peppa varandra. Som ledare har hon tidigare varit vattenaerobic instruktör och läst både näringslära och fysiologi på högskola. I löpargruppen ser hon framemot att lära känner alla deltagare och hjälpa er att utvecklas.