Ledare Luleå

Nina Lintzén

Nina Lintzén är både en väldigt duktig löpare och skidåkare. Hon har många fina meriter, där hon bland annat slutade på en fin 16:e plats på Lidingöloppet 2015 med tiden 2.12. Nina har även åkt flera Vasalopp med bland annat en riktigt meriterad tredje plats. Nina är dessutom en väldigt duktig och uppskattad löpcoach för Runacademy.


Johan Nyström

Johan har en bakgrund inom fotboll och är numera sedan många år domare i fotboll och innebandy där löpningen är en naturlig och viktig del av träningen. Han har deltagit i massvis av motionslopp inom löpning och andra idrotter som t.ex. Göteborgsvarvet, Lidingöloppet, Stockholm Marathon, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Hemmavasan Ultra 90 km. Han ser framemot att i Runacademy motivera och inspirera till träningsglädje genom löpning.


Pär Isaksson

Pär har sprungit i många år och varit deltagare i löpargruppen under flera terminer. Nu är han en av ledarna i gruppen och tycker det är roligt att få sprida sina kunskaper om löpningen vidare till andra!


Carola Vånsjö

Carola har sprungit i många år och har en lång erfarenhet som ledare i Runacademy. Träning är en stor del av hennes liv och hon gillar att testa nya saker. Förutom löpning har hon även tränat och tävlat Crossfit samt tränar och tävlar även i hundsport på elitnivå med sina hundar. Hennes styrka som ledare är att sprida postiv energi och hon vill inspirera fler till att se att löpning kan vara för alla.


Josefine Nyström

Josefine fick efter hon fått sina två första barn upp ögonen för långdistans och har sedan dess har hon varit fast. Nu har det blivit både halvmaraton och maraton för Josefine. Hon tycker det är jättekul att inspirera andra löpare till att utvecklas i sin löpning.