Ledare Örebro

Therese Rudmalm

Therese har sprungit regelbundet sedan 2016 och att träna inför Marathondistansen vilket är det hon har fastnat för. Som ledare har hon tidigare varit ledare för en liten nybörjargrupp på ett lokalt gym. Hon vill som ledare visa på hur löpningen kan bli roligare, inspireras och inspirera andra.


Jenny Sörling

Jenny är mtionslöpare men utövar också andra träningsformer så som yoga och crossfit. Hon har sprungit flera Göteborgsvarvet, Lidingölopp samt Vemdalen Fjällhalvmarathon. Hon gillar utmaningen att klara av längre uthållighetslopp. Jenny är utbildad Yoga instruktör och även utbildad i funktionellstyrka och core. Hon har goda ledarerfarenheter då hon både arbetar som lärare samt som yogainstruktör.


Daniel Brånn

Daniel har utövat löpning i över 30 års tid och långdistans är hans styrka. Hans personbästa på marathon är 2,41 från år 2010. År 2016 sprang han sitt första ultralopp 45 km i Bergslagsleden Ultra. År 2021 deltog han i SM på 24 timmars och kom 4a med 205 km vilket är det längsta han någonsin sprungit. Daniel är utbildad tränare genom friidrottsförbundets löptränarutbildning för vuxna i två steg och har flerårig erfarenhet som tränare.


Fredrik Hartman

Fredrik har tränat för marathon där han har sprungit hela 10 stycken Stockholm marathon på raken och även testat på lopp på hela 100 miles. eller längre dom senaste 10 åren. Han har även erfarenhet av triathlon med en Ironman i bagaget och swimrun. Fredrik har gått har Svenska Friidrottsförbundets tränarutbildning samt är även utbildad triathlondomare. Som ledare har han varit ledare i Örebro AIK och för Göteborgsvarvet samt hållit i lunchträning för arbetskamrater.


Josefina Bjuhr

Josefina har sen cirka 15 år tillbaka haft löpning som vardagsträning. Hennes relation till löpningen är prestigelös och hon springer framförallt för glädjen. Långdistans är Josefinas passion. Hon har sprungit flera marathon samt även sprungit fjällopp samt gjort en halvklassiker. Utöver löpning gillar hon även yoga och ridning. Hon ser fram att peppa alla i Örebros löpargrupp.


Johan Andersson

Johan är utbildad Personlig tränare hos Tränarakademin på Bosön samt Diplomerad Endurance Coach. Han har även gått SISUs steg ett utbildning som barn och ungdomstränare inom Friidrott. Han har har varit tränare sedan år 2019 och tränat både barn, ungdomar och vuxna i löpning.