Ledare Malmö


Pernille Lundahl Scharff

Pernille började med löpning sent i livet, det blev en väg för henne ut ur utbrändhet som hon drabbats av. Pernilles kärlek till löpningen är tydlig då hon tillsammans med två vänner startade upp en egen träningsgrupp i början av 2014 och har löpcoachat sedan dess. Hon är även utbildad personlig tränare och instruktör för Nordic Militay Training. Som ledare vill Pernille att träningen ska vara lustfylld och varierad!


Göran Woll

Göran har i idrottsarrangemang mestadels varit aktiv som handbollsspelare där löpningen haft en central roll och han arbetat som tränare. Göran är utbildare och coachar även i mental träning. Som löpcoach vill Göran inspirera, sprida positiv energi och hjälpa er deltagare ta er löpning till nästa nivå!


Petra Kryhl 

Petra har sysslat med framförallt fotboll i sin idrottsutövning men nu helt gått över till löpningen. Hon har alltid haft ett stort intresse för hälsa- både vad gäller träning och kost. Det roligaste med att vara ledare tycker hon är att inspirera, peppa och sporra deltagarna under träningarna.


Isabel Anselmo

Isabel har tränat länge och började med gymnastik och dans för att nu på senare år springa allt mera. Hon älskar rollen som ledare och få möjlighet att uppmuntra och hjälpa folk att utvecklas inom löpning! Isabel har goda kunskaper i idrott och träning då hon är utbildad Idrottsvetare och i Sport Management.


Elin Arnshed

Elin har sprungit orientering sedan barnsben men har sedan övergått till enbart löpning. En av hennes största meriter var hon sprang ett Backyard ultra där hon klarade av målet på 80 km. Det bästa med att vara med som ledare är att få vara med och skapa och ge löparglädje.


Emelie Löfvander

Emelie har löptränat i 5 år och har på senare tid upptäckt glädjen i att springa. Långa pass i lugnt tempo är det bästa hon vet. Hon har tidigare läst anatomi, fysiologi och näringslära samt en introkurs hos Tränarakademin. Emelie jobbar som lärare och har därmed erfarenhet av att leda. Hon ser fram emot att bidra till att fler ska få uppleva löparglädje och att följa deltagarnas utveckling.



Camilla Werngren

Camilla är matte- och NO-lärare till yrket och har stora erfarenhet av ledarrollen. Under tio år har hon även varit ledare för Malmöflickorna. Camilla brinner för att peppa och stötta deltagarna på träningspassen är något hon är väldigt bra på.


Andreas Malmgren

Andreas har sprungit sedan tonåren och varit med som deltagare i Runacademy löpargrupp. Genom Runacademy känner Andreas att han har lärt sig mycket om löpteknik vilket har gjort honom till en bättre och uthålligare löpare. Nu är han en av ledarna och han ser framemot att lära ut till andra vad han själv har lärt sig samt sprida löparglädje. Andreas är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och forskar om idrottshjärta hos kvinnor. I dag arbetar han som klinisk lärare kombinerat med kliniskt arbete inom hjärtultraljud och EKG.


Mattias Ohlsson

Mattias är före detta elitlöpare inom distanserna 800 meter och 1500 meter. Han har bland annat ett SM-guld i 800 meter i U23-klassen år 2014 samt 4:a på Svenska mästerskapen på 1500 meter 2018. Han har varit ledare för barngrupp i friidrott samt lett löpgrupper flertalet gånger på olika event under löparkarriären. Som ledare ser Mattias fram emot att träffa massa löpintresserade människor!


Beatrice Gölin

Beatrice är van löpare med gedigen träning och tävlingsbakgrund. Sprungit alltifrån Ultravasan 45, Lidingöloppet och maraton. Men framförallt springor hon främst för att må bra, hämta energi och få mer ork. Hon vill som ledare få sprida och dela löparglädje med andra!


Anders Ernblad

Anders springer för glädjen och för att det är ett fantastiskt sätt att motionera varsomhelst, närsomhelst.
Han hittade löpningen rätt sent som 40+, men sedan dess har har han sprungit konsistent två till fem gånger i veckan.
Han älskar att springa lopp, inte för att springa fort eller tävla utan för upplevelsen att springa med andra.


Stefan Andersson

Stefan började träna inför maraton under 2017 och sprang sedan Stockholm 2018 samt Köpenhamn 2019. Han har en idrottsutbildning från OHS och erfarenhet av att träna soldater under deras grundutbildning. Stefan ser framemot att få coacha och utveckla både nya och erfarna löpare.