Ledare Karlstad

Emanuel Wennergrund Iderström

Emanuel är utbildad idrottslärare och massör. Han har dessutom olika instruktörsutbildningar i bagaget inom träning, så som kettlebells och cirkelträning. Han har en mångårig löpträningsbakgrund bakom sig.


Sigrid Josefsson

Sigrid kommer från en riktig löparfamilj och har sprungit lopp på alltifrån 350 meter till 45 kilometer. Hon har en seger och flera pallplatser i Vasastafetten och har även sprungit Ultravasan 45 km. Sigrid har tidigare i sitt arbete jobbat med utbildning och ledarskap inom folkbildningen. Som ledare i löpargruppen ser hon fram emot att möta löpare på alla olika nivåer och dela med sig av sin erfarenhet av löpning.


Erik Hultsten

Erik hittade löparglädjen när han började springa med Runacademy 2019. Nu är han en av ledarna och ser framemot att hjälpa andra att utvecklas. Erik gillar framförallt att springa trail och fjällen är en favorit. Han har bland annat sprungit Idre fjällmaraton 45km och BAMM 30mix med en trejde placering. Erik gillar framförallt upplevelselöpning och de är något som han brinner för och vill inspirera andra att prova på.


Erika Särnholm

Kom igång relativt sent, vid 32 års ålder, hon insåg att löpningen blev ett bra sätt att få in träning i livspusslet. Med hjälp av löpargruppen som Erika sen gick med i kunde hon successivt öka upp distanserna och lärde sig mycket om löpteknik. Nu är Erika en av ledarna, hon är en inbiten löpare som gillar tjusningen att träna tillsammans med andra och att göra löpningen till ett äventyr. Hon har bland annat sprungit loppet Marviksdrömmen på hela 50 kilometer! Som ledare vill hon hjälpa andra att komma igång och peppa till att göra det lilla extra på passen.


Nicole Alfaro

Nikky har tävlat inom hinderbana löpning på elit nivå och kommit på bra placeringar. Hon har tidigare varit med som ledare i Runacademy löpargrupp i Limmared. Hon tycker om att inspirera människor till ett hälsosam livsstil och det viktigaste för henne att man ska alltid ska ha roligt när man tränar.



Carina Parment

Carina har utövat mycket löpning genom triathlon där hon har många fina meriter där hon dessutom deltagit på VM i Hawaii, Chatanooga och Motala. Som ledare har Carina erfarenhet som ledare inom gymnastik och simning. Hon ser fram emot att inspirera andra, coacha gruppens deltagare till att utvecklas och sprida löparglädje.