Ledare Växjö

Magnus Dahl

Magnus har sprungit regelbundet och utvecklat sin löpning under de senaste 5-6 åren. Han är målinriktad och är tydlig med vad han vill uppnå och ser till att komma dit. Magnushar erfarenhet som Friskis & Svettis ledare och framförallt i gruppträning. Nu ser han fram att få dela med sig av den glädje som det innebär att få springa och träna. Att få hjälpa och inspirera människor att nå sina mål och övervinna sina mentala hinder.


Mikael Carlsson
Mikael har sprungit regelbundet i 15 år. Med sig har han ett antal maraton och ultramaraton men har sin bas i långdistanstriatlon. Kan springa en mara efter 18 mils cykling. Mikael ser fram mot att vara med i en gemenskap, inspirera, sprida glädje och se andra utvecklas med hans hjälp som ledare.


Jessica Roström

Jessica har sprungit en del sista 5 åren och själv varit deltagare i Runacademy under 4 år. Hon har tränat ungdomar i fotboll, främst med fys och löpträning. Jessica springer för att må bra har gjort halvklassikern. Hon är utbildad idrottslärare i botten och älskar att motivera och peppa andra. Nu ser hon fram mot en termin där hon kan få sprida rörelseglädje och pepp.


Ann-Charlotte Lennartsson

Lotta är löpare i själ och hjärta och har alltid sprungit. Hon har även varit aktiv som fotbollsspelare, friidrottare och jobbat med hästar. Hon har samlat på sig ett antal SM medaljer och tävlar nu främst på distriktsnivå och i veteranklassen på SM-nivå. Lotta har sprungit så snabbt som 1:23.02 på halvmaraton, Lidingöloppet 30K på 2:07.37 och 37:45 på milen men hon tycker att löpning är så mycket mer än bara att jaga tider! Hon gillar att springa trail och utmana både sig själv och andra. Hon jobbar både som idrottslärare och gruppträningsinstruktör och har stor erfarenhet att leda grupper. Hon har varit med som ledare på flera av Runacademys löparresor som löpcoach, hållt styrkepass och guidat yoga. Lotta brinner för att få inspirera andra att få uppleva det härliga och jobbiga med löpning.