Ledare Halmstad

Marita Fredman

Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hoppas framförallt att hon ska inspirera fler i hennes ålder att också komma igång med löpträningen. Marita tycker att det är väldigt roligt att vara ledare och att få fler nybörjare att komma igång med löpträningen.


Rebecca Falkström 

Rebecca har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu med som ledare. Hon tycker det är extra kul få peppa er deltagare och lära ut om löpträning. Som ledare har hon varit hjälpledare i cirkelträning men nu framemot ytterligare en termin som ledare för Runacademy.


Morgan Berggren

Morgan har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu en i ledarteamet. Han älskar löpning och långdistans och har sprungit lopp så som Göteborgsvarvet, Lidingöloppet och Stockholm Marathon. Som ledare ser han framemot att lära vidare det han har lärts sig genom löpargruppen och få inspirera andra löpare.


Maria Bengtsson

Maria springer för hälsans skull och för att må bra. Hon har sprungit flertalet lopp så som Vårruset och Tjejmilen. Hon tycker det är kul att hjälpa andra utvecklas i sin löpning.


Petra Wernersson

Petra har ett stort intresse av att kost, hälsa och fysisk aktivitet. Petra är en glad motionär som älskar löpning.